594 results
                        
                        
                    
                        RECEPT
                    
                    
                           Bakad citroncheesecake
                    
                    
                        
                         	Denna klassiska bakade cheesecake är en populär publikfavorit - garnera med färska jordgubbar eller bärcoulis precis före servering.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Springform 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Capresesallad med stekta persikor
                    
                    
                        
                         	En variant av den klassiska Caprese. Detta recept är den ultimata hyllningen till sommarens ingredienser med saftiga, söta rostade persikor, solmogna tomater och krämig mozzarella.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Rektangulär ugnsform Heritage stengods 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Risotto med solrosfrön och pesto
                    
                    
                        
                         	Denna risotto är ett utmärkt val för sommarens middagsbjudning! Den fungerar utmärkt som förrätt och passar även som mindre portioner eftersom den är både krämig och fyllig.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Buffétgryta gjutjärn 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Pajer med utsökt limekräm
                    
                    
                        
                         	Om du letar efter en underbart enkel sommardessert som lätt kan förberedas i förväg är dessa fräscha pajer det perfekta valet. När de serveras i våra små grytor är de precis lagom stora för att stilla sötsuget.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Minigryta stengods 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Poulet Basquaise
                    
                    
                        
                         	För extra smak är kycklingbitarna inte skurna från benen. De är tillagade med baconstrimlor, paprika, lök, paprika, färsk aromatisk timjan och ett torrt vitt vin. En klassisk gryta från den baskiska regionen i Frankrike, där grannlandet Spanien har ett kulinariskt inflytande.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Rund gryta gjutjärn 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Enkla citronpajer
                    
                    
                        
                         	Dessa pajer är en fantastisk dessert som kan göras i förväg och som är lätta att dela. De är också perfekta för att engagera barnen i köket - de kan krossa kex, smälta smör och pressa citroner!
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Minigryta stengods 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Hibiskusiste
                    
                    
                        
                         	Detta väldoftande iste med hibiskus kommer att göras, drickas och upprepas hela sommaren! Syrlig och uppfriskande, ett vackert val att servera i våra eleganta tekannor när du har gäster. Tillsätt en skvätt vodka och du har den perfekta tekanne-cocktailen.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Tekanna stengods 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Bucatini all’Amatriciana
                    
                    
                        
                         	Detta är vår tolkning av ett klassiskt pastarecept. Använd konserverade körsbärstomater eftersom de är söta och saftiga och ger textur till såsen.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Stekpanna m/trähandtag Signature gjutjärn 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Sommarsallad med stenfrukter och burrata
                    
                    
                        
                         	Denna sallad är en ny variant av den klassiska Caprese-salladen där stenfrukter av bästa kvalitet används. Genom att grilla frukten karamelliseras det naturliga sockret och smaken förstärks.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Serveringsskål Signature stengods 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Bikarbonatsbröd med havregryn och saltat honungssmör
                    
                    
                        
                         	Det perfekta brödreceptet för nybörjare. Receptet kräver väldigt lite knådning och ingen jästid. Sodabröd är känt för att vara lite tjockare än andra bröd och passar utmärkt till frukost och kan rostas som tillbehör till en god skål soppa.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Rund gryta gjutjärn 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Helstekt kyckling med harissa och granatäpple
                    
                    
                        
                         	Det bästa med en grillad kyckling är den stora ytan som ger maximal smak - kycklingen tillagas dessutom jämnare och snabbare. Du kan ändra smaken genom att byta ut harissan mot dina favoritkryddor eller olika puréer.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Rektangulär ugnsform Heritage stengods 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Boeuf bourguignon
                    
                    
                        
                         	I vårt recept på boeuf bourguignon rekommenderar vi att du använder antingen oxlår, oxköttkam eller oxbringa, eftersom dessa är köttbitar med en bra fettmängd.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Oval gryta gjutjärn 
                    
                 
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
                
                
                
                
                
	             
	             
	             
	             
	             
	             
			                
			             
	             
	             
	             
	             
	             
	             
	             
	             
	             
	             
	            