570 results
RECEPT
Capresesallad med stekta persikor
En variant av den klassiska Caprese. Detta recept är den ultimata hyllningen till sommarens ingredienser med saftiga, söta rostade persikor, solmogna tomater och krämig mozzarella.
VI ANVÄNDE
Rektangulär ugnsform Heritage stengods
RECEPT
Risotto med solrosfrön och pesto
Denna risotto är ett utmärkt val för sommarens middagsbjudning! Den fungerar utmärkt som förrätt och passar även som mindre portioner eftersom den är både krämig och fyllig.
VI ANVÄNDE
Buffétgryta gjutjärn
RECEPT
Pajer med utsökt limekräm
Om du letar efter en underbart enkel sommardessert som lätt kan förberedas i förväg är dessa fräscha pajer det perfekta valet. När de serveras i våra små grytor är de precis lagom stora för att stilla sötsuget.
VI ANVÄNDE
Minigryta stengods
RECEPT
Poulet Basquaise
För extra smak är kycklingbitarna inte skurna från benen. De är tillagade med baconstrimlor, paprika, lök, paprika, färsk aromatisk timjan och ett torrt vitt vin. En klassisk gryta från den baskiska regionen i Frankrike, där grannlandet Spanien har ett kulinariskt inflytande.
VI ANVÄNDE
Rund gryta gjutjärn
RECEPT
Enkla citronpajer
Dessa pajer är en fantastisk dessert som kan göras i förväg och som är lätta att dela. De är också perfekta för att engagera barnen i köket - de kan krossa kex, smälta smör och pressa citroner!
VI ANVÄNDE
Minigryta stengods
RECEPT
Hibiskusiste
Detta väldoftande iste med hibiskus kommer att göras, drickas och upprepas hela sommaren! Syrlig och uppfriskande, ett vackert val att servera i våra eleganta tekannor när du har gäster. Tillsätt en skvätt vodka och du har den perfekta tekanne-cocktailen.
VI ANVÄNDE
Tekanna stengods
RECEPT
Bucatini all’Amatriciana
Detta är vår tolkning av ett klassiskt pastarecept. Använd konserverade körsbärstomater eftersom de är söta och saftiga och ger textur till såsen.
VI ANVÄNDE
Stekpanna m/trähandtag Signature gjutjärn
RECEPT
Sommarsallad med stenfrukter och burrata
Denna sallad är en ny variant av den klassiska Caprese-salladen där stenfrukter av bästa kvalitet används. Genom att grilla frukten karamelliseras det naturliga sockret och smaken förstärks.
VI ANVÄNDE
Serveringsskål Signature stengods
RECEPT
Bikarbonatsbröd med havregryn och saltat honungssmör
Det perfekta brödreceptet för nybörjare. Receptet kräver väldigt lite knådning och ingen jästid. Sodabröd är känt för att vara lite tjockare än andra bröd och passar utmärkt till frukost och kan rostas som tillbehör till en god skål soppa.
VI ANVÄNDE
Rund gryta gjutjärn
RECEPT
Helstekt kyckling med harissa och granatäpple
Det bästa med en grillad kyckling är den stora ytan som ger maximal smak - kycklingen tillagas dessutom jämnare och snabbare. Du kan ändra smaken genom att byta ut harissan mot dina favoritkryddor eller olika puréer.
VI ANVÄNDE
Rektangulär ugnsform Heritage stengods
RECEPT
Boeuf bourguignon
I vårt recept på boeuf bourguignon rekommenderar vi att du använder antingen oxlår, oxköttkam eller oxbringa, eftersom dessa är köttbitar med en bra fettmängd.
VI ANVÄNDE
Oval gryta gjutjärn
RECEPT
French toast med kanel och säsongens bär
Kanel tillför en touch av värme till denna läckra frukost. Serveras med säsongens blandade bär.
VI ANVÄNDE
Traktörpanna m/trähandtag Signature gjutjärn