598 results
RECEPT
Bräserade vita bönor och fänkål med grönt
Tekniken att bräsera är inte bara för kött. Det här receptet använder samma princip för att förvandla torkade vita bönor och grönsaker till en utsökt vegetarisk måltid - och du kan helt enkelt utelämna osten (eller använda en vegansk ostersättning) för att göra den vegansk. Tillagningstiden kan tyckas lång, men den kräver inte mycket faktiskt arbete utan är nödvändig för att säkerställa att rätten är krämig och smältande mör.
VI ANVÄNDE
Traktörgryta Non-Stick Ceramic
RECEPT
Stekt laxfilé i grön currysås
Zucchini är det perfekta komplementet till den möra laxen i detta kryddiga recept med kokosnötscurry. Den intensiva smaken av grön curry passar bra ihop med de färska grönsakerna och rätten badar i en kryddig kokosnötssås med ett friskt sting av limejuice. Njut av denna curry som en hel måltid, eller med ångkokt ris för att få med all den goda såsen.
VI ANVÄNDE
Traktörpanna Non-Stick Ceramic
RECEPT
Stekt fisk i citron- och senapssås
I detta färgglada recept på stekt fisk används metoden ”kall panna” på en keramisk non-stick panna för att uppnå perfekt tillagning. För att komplettera denna rätt och göra den mer mättande älskar vi att lägga till en fin blandning av vårgrönsaker, lätt stekta och perfekt mjuka. En snabb och enkel sås med citron och senap gör det här enkla receptet till en rätt som verkligen är speciell.
VI ANVÄNDE
Stekpanna Non-Stick Ceramic
RECEPT
Mousserande vin och vitlöksmusslor
Den här grytan med musslor är både god och väldigt enkel att göra. Minimal ansträngning och maximal vinst.
RECEPT
Kycklinggryta med pocherad citron och kapris
Denna medelhavsinspirerade kyckling tillagas hel i en gryta och är det perfekta tillbehöret till pasta. Den kan till och med ätas som soppa.
RECEPT
Pannkakor med stekta ägg
Det ultimata pannkaksreceptet för den ultimata arbetshästen i köket - vår Signature-panna. Dessa mångsidiga, kryddiga pannkakor kan ätas med olika fyllningar.
RECEPT
Sufflé med vit choklad
Använd denna perfekt lätta och luftiga sufflé för att demonstrera dina kulinariska färdigheter. Det är den perfekta efterrätten när du vill imponera på dina gäster.
VI ANVÄNDE
Stapelbar ramekin stengods
RECEPT
Spenat och Ricotta Conchiglioni
Fyll stora pastaskal med krämig ricotta och spenat för en utsökt köttfri rätt. Denna gyllene, bubblande pastarätt kommer att bli en favorit vid middagsbordet.
VI ANVÄNDE
Rektangulär ugnsform Heritage stengods
RECEPT
Världens bästa bröd
Världens bästa bröd är ett enkelt recept på ett knådfritt bröd. Brödet bakas i en gjutjärnsgryta, vilket ger ett saftigt inkråm och en spröd yta.
VI ANVÄNDE
Rund gryta gjutjärn
RECEPT
Italieninspirerat grytbröd
Det klassiska grytbrödet i italienska kläder. Grytbrödet är ytterst enkelt att baka i någon av Le Creusets gjutjärnsgrytor.
VI ANVÄNDE
Rund gryta gjutjärn
RECEPT
Grytstekt kyckling med purjolök, lök och örter
Grytstekt kyckling med purjolök, lök och örter. Servera med färskpotatis, sparris eller vad du föredrar i grönsaksväg.
VI ANVÄNDE
Oval gryta gjutjärn
RECEPT
Focaccia med citron och timjan
Läckert italienskt bröd som kombinerar jordiga toner av timjan med fräscha toner av citronskal. Focacciadegen blandas med olivolja, vilket ger ett saftigt bröd och en krispig skorpa. Brödet är toppat med citronskal, timjanblad och flingsalt, vilket gör det perfekt till soppor och sallader, men kan också avnjutas som det är.
VI ANVÄNDE
Rektangulär ugnsform Heritage stengods