572 results
RECEPT
Italieninspirerat grytbröd
Det klassiska grytbrödet i italienska kläder. Grytbrödet är ytterst enkelt att baka i någon av Le Creusets gjutjärnsgrytor.
VI ANVÄNDE
Rund gryta gjutjärn
RECEPT
Grytstekt kyckling med purjolök, lök och örter
Grytstekt kyckling med purjolök, lök och örter. Servera med färskpotatis, sparris eller vad du föredrar i grönsaksväg.
VI ANVÄNDE
Oval gryta gjutjärn
RECEPT
Focaccia med citron och timjan
Läckert italienskt bröd som kombinerar jordiga toner av timjan med fräscha toner av citronskal. Focacciadegen blandas med olivolja, vilket ger ett saftigt bröd och en krispig skorpa. Brödet är toppat med citronskal, timjanblad och flingsalt, vilket gör det perfekt till soppor och sallader, men kan också avnjutas som det är.
VI ANVÄNDE
Rektangulär ugnsform Heritage stengods
RECEPT
Fylld ribeye-stek
Saftig benfri ribeye-stek. Köttet marineras för att göra det mört, kryddas med utsökt peppar och aromatiska örter och steks långsamt i ugnen tills det är perfekt gyllenbrunt. Steken bör vila innan den skärs upp för att säkerställa att köttet är saftigt hela vägen igenom. Perfekt för speciella tillfällen och festliga middagar!
VI ANVÄNDE
Oval gryta gjutjärn
RECEPT
Muffins med hasselnötter och choklad
Här är ett barnvänligt recept för den ultimata bakupplevelsen under helgen. Dessa läckra muffins smakar bäst samma dag, men du kan också förvara dem i en förseglad behållare och värma dem innan servering.
VI ANVÄNDE
Muffinsform 12 stk.
RECEPT
Smördegsstavar med ost och bacon
Perfekta snacks för sista minuten-gäster. Anpassa fyllningen efter din smak, och se till att använda en stark ost som ger extra smak.
VI ANVÄNDE
Kvadratisk bakplåt
RECEPT
Quiche med butternutpumpa, salvia och fetaost
Smakrik fyllning med karamelliserad butternutpumpa och salt fetaost gör denna quiche perfekt för en liten sammankomst. Spara resterna till en läcker lunchlåda nästa dag.
VI ANVÄNDE
Pajform
RECEPT
Bakad citroncheesecake
Denna klassiska bakade cheesecake är en populär publikfavorit - garnera med färska jordgubbar eller bärcoulis precis före servering.
VI ANVÄNDE
Springform
RECEPT
Capresesallad med stekta persikor
En variant av den klassiska Caprese. Detta recept är den ultimata hyllningen till sommarens ingredienser med saftiga, söta rostade persikor, solmogna tomater och krämig mozzarella.
VI ANVÄNDE
Rektangulär ugnsform Heritage stengods
RECEPT
Risotto med solrosfrön och pesto
Denna risotto är ett utmärkt val för sommarens middagsbjudning! Den fungerar utmärkt som förrätt och passar även som mindre portioner eftersom den är både krämig och fyllig.
VI ANVÄNDE
Buffétgryta gjutjärn
RECEPT
Pajer med utsökt limekräm
Om du letar efter en underbart enkel sommardessert som lätt kan förberedas i förväg är dessa fräscha pajer det perfekta valet. När de serveras i våra små grytor är de precis lagom stora för att stilla sötsuget.
VI ANVÄNDE
Minigryta stengods