594 results
                        
                        
                    
                        RECEPT
                    
                    
                           Bräserade korta revben
                    
                    
                        
                         	I det här receptet på bräserade korta revben tillagas köttet under flera timmar tills det är mört och läckert.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Buffétgryta gjutjärn 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Långstekt lamm Kleftiko
                    
                    
                        
                         	Kleftiko är en grekisk rätt med lammkött som ska koka sakta och länge. Börja dagen med att tillaga rätten så blir du belönad till kvällsmat.
                         
                    
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Klassisk ostfondue
                    
                    
                        
                         	Finns det något trevligare än att samlas med vänner runt en välsmakande ostfondue? Här får du receptet för klassisk ostfondue - precis som franska älskar den.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Ostfondue gjutjärn 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Cassoulet
                    
                    
                        
                         	Värm upp med denna klassiska franska bondrätt. Cassoulet är en gryta full av smak och är med säkerhet en hit hos alla.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Buffétgryta gjutjärn 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Klassisk tarte tatin
                    
                    
                        
                         	Tarte tatin är en av de mest populära franska desserterna på menyn. Här får du receptet på en klassisk tarte tatin med karamelliserade äpplen och krispig deg.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Tarte Tatin pajform gjutjärn 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Oxsvansgryta
                    
                    
                        
                         	Långstek oxsvansen i en gjutjärnsgryta med rödvin och tillsätt mycket grönsaker. Då har du receptet på en enkel men otroligt välsmakande och mör gryträtt.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Stekgryta gjutjärn 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Chilitomatsås med räkor och färsk pasta
                    
                    
                        
                         	Den här pastarätten med en stark och krämig sås med tomat och räkor är en perfekt vardagsrätt när du inte vill kompromissa med smaken.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Djup stekpanna m/hjälphandtag Toughened Non-Stick 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Bräserade vita bönor och fänkål med grönt
                    
                    
                        
                         	Tekniken att bräsera är inte bara för kött. Det här receptet använder samma princip för att förvandla torkade vita bönor och grönsaker till en utsökt vegetarisk måltid - och du kan helt enkelt utelämna osten (eller använda en vegansk ostersättning) för att göra den vegansk. Tillagningstiden kan tyckas lång, men den kräver inte mycket faktiskt arbete utan är nödvändig för att säkerställa att rätten är krämig och smältande mör.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Traktörgryta Non-Stick Ceramic 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Stekt laxfilé i grön currysås
                    
                    
                        
                         	Zucchini är det perfekta komplementet till den möra laxen i detta kryddiga recept med kokosnötscurry. Den intensiva smaken av grön curry passar bra ihop med de färska grönsakerna och rätten badar i en kryddig kokosnötssås med ett friskt sting av limejuice. Njut av denna curry som en hel måltid, eller med ångkokt ris för att få med all den goda såsen.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Traktörpanna Non-Stick Ceramic 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Stekt fisk i citron- och senapssås
                    
                    
                        
                         	I detta färgglada recept på stekt fisk används metoden ”kall panna” på en keramisk non-stick panna för att uppnå perfekt tillagning. För att komplettera denna rätt och göra den mer mättande älskar vi att lägga till en fin blandning av vårgrönsaker, lätt stekta och perfekt mjuka. En snabb och enkel sås med citron och senap gör det här enkla receptet till en rätt som verkligen är speciell.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Stekpanna Non-Stick Ceramic 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Mousserande vin och vitlöksmusslor
                    
                    
                        
                         	Den här grytan med musslor är både god och väldigt enkel att göra. Minimal ansträngning och maximal vinst.
                         
                    
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Kycklinggryta med pocherad citron och kapris
                    
                    
                        
                         	Denna medelhavsinspirerade kyckling tillagas hel i en gryta och är det perfekta tillbehöret till pasta. Den kan till och med ätas som soppa.
                         
                    
                    
                 
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
                
                
                
                
                
	             
	             
	             
	             
	             
	             
			                
			             
	             
	             
	             
	             
	             
	             
	             
	            