594 results
                        
                        
                    
                        RECEPT
                    
                    
                           Ångkokta ostron med chili, lime och gin
                    
                    
                        
                         	Vanligtvis äts ostron råa, men om du inte gillar råa skaldjur kan de ångas kort och försiktigt. På det här sättet tillagas de lite och får en annan struktur.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Rund gryta gjutjärn 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Fisk a la Provence
                    
                    
                        
                         	Det är ett recept som snabbt kommer att bli en permanent del av din repertoar. Rätten är hälsosam, vacker och kan tillverkas med vilken fast, vit fisk som helst
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Rund gryta gjutjärn 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Poulet a la poêle – helstekt kyckling med vitvinssås
                    
                    
                        
                         	Poulet a la poêle består av en mycket mör, rostad kycklingen med en krämig vitvinssås. I det här receptet består mirepoixen av lök, fänkål och palsternacka.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Oval gryta gjutjärn 
                    
                
                                
                                   Entrecote med palsternacks frites och bearnaisesås
                                
                            
                        SVÅRIGHETSGRAD
                                     
                                     Medelsvår
                                 TILLAGNING
                                     Under 1 timme
                                 
                        RECEPT
                    
                    
                           Entrecote med palsternacks frites och bearnaisesås
                    
                    
                        
                         	Entrecôte är ett tunt stycke revben utan ben, som vanligtvis serveras med bearnaisesås. Vi ger dig den bästa guiden till den perfekta såsen och biffen.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Kvadratisk grillpanna gjutjärn 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Croissanter
                    
                    
                        
                         	Croissanter är några av de mest dekadenta bakverken i världen, och alla fängslas av den smöriga degen med sina otaliga papperstunna lager.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Kvadratisk bakplåt 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Chokladsufflé
                    
                    
                        
                         	Du kan dock behärska konsten att göra den svåra, men utsökta, franska klassikern sufflé. Prova med vårt recept på läcker chokladsufflé.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Hjärtformad ramekin stengods 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Höstgryta med pärlgryn och pumpa
                    
                    
                        
                         	Vi erbjuder dig en välsmakande gryta till de kalla höstdagarna. Den är perfekt som kvällsmat i vardagen eftersom den bara kräver lite förberedelse.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Oblong gryta gjutjärn 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Chokladmousse med mandelkrokant
                    
                    
                        
                         	En av de läckraste desserterna man kan få måste vara en sammetslen, intensiv chokladmousse. Här kombineras den med vispad grädde och krispig mandelkrokant.
                         
                    
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Bärkompott med vaniljkräm
                    
                    
                        
                         	Vi har moderniserat den klassiska desserten saftkräm med grädde. En perfekt dessert när du får gäster eftersom de olika delarna kan förberedas dagen före.
                         
                    
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Vegansk cassoulet
                    
                    
                        
                         	Vanligtvis tillagas den här klassiska franska maträtten, cassoulet, med fågel men denna variant innehåller bara läckra grönsaker och tofu.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Rund gryta gjutjärn 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Ångade grönsaker med rostad sesamdressing
                    
                    
                        
                         	Denna maträtt är ett läckert tillbehör till vilken mat som helst då den passar bra med allt slags kött eller som ett spännande inslag till en vegetarisk måltid.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Ånginsats m/ sidohandtag rostfritt stål 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Snabblagad risrätt med asiatisk touch
                    
                    
                        
                         	Det här receptet är inspirerat av den italienska pastan Pasta Primavera. Vi har gett rätten en asiatisk touch genom att byta ut pastan mot ris.
                         
                    
                    
                 
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
                
                
                
                
                
	             
	             
	             
	             
	             
	             
			                
			             
	             
	             
	             
	             
	             
	             
	             
	             
	             
	             
	            