Hör upp alla ostälskare! Om du gillar ost kommer du säkert att älska receptet på denna syndigt goda ostfondue.
                          
                      
                      HUVUDINGREDIENSER
                                     
                                         - Ost
 
        Ingredienser
    
    
        Gör så här
    
Ingredienser
- 2 vitlöksklyftor
 - 3 dl torrt vitt vin
 - 400 g riven Comté
 - 400 g riven Gruyère
 - 2 msk maizena
 - 1 msk finhackad dragon
 - 1 msk finhackad persilja
 - 1 msk finhackad gräslök
 - 1 msk finhackad körvel
 - Bröd i tärningar
 
- 
                            
Gör så här
 - 
                                1Placera fonduegrytan på plattan och värm upp den långsamt.
 - 
                                2Pressa vitlök i fonduegrytan och häll på det vita vinet. Koka upp och låt bubbla ett par minuter för att ta udden av alkoholen.
 - 
                                3Lägg riven Gruyère och Comté i en skål och vänd ned maizena.
 - 
                                4Rör ned osten i det varma vinet i ett par omgångar. Ostsåsen får inte koka.
 - 
                                5När såsen är jämn och slät i konsistensen blandas de finhackade örterna ned.
 - 
                                6Tänd sedan brännpastan i fonduehållaren och placera grytan ovanpå.
 - 
                                7Doppa brödtärningar i osten och servera eventuellt en grönsallad till.
 - 
                                8Tips: Servera även rå blomkål, broccoli och morötter i mindre bitar att doppa i fonduen.