578 results
RECEPT
Glutenfri mandelkaka med körsbär
Om du älskar Risalamánde kommer du också att gilla den här kakan. Kakan är underbar till de lugna juldagarna, när familj och vänner trivs runt bordet.
Kakan håller sig bra i upp till 4 dagar i en kakform.
VI ANVÄNDE
Rund gryta gjutjärn
RECEPT
Glutenfria pumpakryddade pumpabullar
Halloweenbullar som smakar höstskörd. Detta ”kanelbulle”-inspirerade recept är en hyllning till höstens skörd och de vackra orange färgerna som kommer med årstiden. Fyllningen är en blandning av den klassiska danska remonce och den amerikanska pumpapaj som hör Halloween och hösten till.
VI ANVÄNDE
Pumpa buffétgryta gjutjärn
RECEPT
Glutenfritt flätat bröd med timjan och cheddar
Detta glutenfria praktbröd passar bra till soppor, tapas, som mellanmål eller vid en sammankomst. Ost och örter passar bra ihop och den här kombinationen av extra mogen cheddar, med sin starka smak och timjanens friska toner, är i toppklass.
VI ANVÄNDE
Buffétgryta gjutjärn
RECEPT
Glutenfri Tomatcrumble
Glöm allt om fruktcrumble. För något som kanske är lika gott som en fruktcrumble med trädgårdens bär och frukter är en smakrik version av denna populära paj. Tomato Crumble är det perfekta tillbehöret till lunch eller middag och kommer att förföra dina sinnen med karamelliserade körsbärstomater, krispiga bitar av mördegsbakelse och smaken av solmogna läckerheter. Pajen är gjord på glutenfritt mjöl, men kan lätt göras med gluten genom att byta ut mjölet mot vetemjöl.
VI ANVÄNDE
Stekpanna Non-Stick Ceramic
Soppa med rostad blomkål, palsternacka och kålrot
SVÅRIGHETSGRAD
Lättlagat
TILLAGNING
Under 2 timmar
RECEPT
Soppa med rostad blomkål, palsternacka och kålrot
En sammetslen soppa med en rik smak som garanterat kommer att värma upp festbordet. Servera rykande het och strö över färska örter.
VI ANVÄNDE
Rektangulär ugnsform 3-ply rostfritt stål
Ankconfit med potatispuré och rostad schalottenlök
SVÅRIGHETSGRAD
Lättlagat
TILLAGNING
Över 2 timmar
RECEPT
Ankconfit med potatispuré och rostad schalottenlök
En elegant och klassisk fransk bistrorätt som garanterat blir bordets stjärna. Långstekt anklår, mört och utsökt, serverat med krämig potatispuré, en härlig kombination av rika smaker och texturer.
VI ANVÄNDE
Oval gryta gjutjärn