598 results
RECEPT
Bucatini all’Amatriciana
Detta är vår tolkning av ett klassiskt pastarecept. Använd konserverade körsbärstomater eftersom de är söta och saftiga och ger textur till såsen.
VI ANVÄNDE
Stekpanna m/trähandtag Signature gjutjärn
RECEPT
Sommarsallad med stenfrukter och burrata
Denna sallad är en ny variant av den klassiska Caprese-salladen där stenfrukter av bästa kvalitet används. Genom att grilla frukten karamelliseras det naturliga sockret och smaken förstärks.
VI ANVÄNDE
Serveringsskål Signature stengods
RECEPT
Bikarbonatsbröd med havregryn och saltat honungssmör
Det perfekta brödreceptet för nybörjare. Receptet kräver väldigt lite knådning och ingen jästid. Sodabröd är känt för att vara lite tjockare än andra bröd och passar utmärkt till frukost och kan rostas som tillbehör till en god skål soppa.
VI ANVÄNDE
Rund gryta gjutjärn
RECEPT
Helstekt kyckling med harissa och granatäpple
Det bästa med en grillad kyckling är den stora ytan som ger maximal smak - kycklingen tillagas dessutom jämnare och snabbare. Du kan ändra smaken genom att byta ut harissan mot dina favoritkryddor eller olika puréer.
VI ANVÄNDE
Rektangulär ugnsform Heritage stengods
RECEPT
Boeuf bourguignon
I vårt recept på boeuf bourguignon rekommenderar vi att du använder antingen oxlår, oxköttkam eller oxbringa, eftersom dessa är köttbitar med en bra fettmängd.
VI ANVÄNDE
Oval gryta gjutjärn
RECEPT
French toast med kanel och säsongens bär
Kanel tillför en touch av värme till denna läckra frukost. Serveras med säsongens blandade bär.
VI ANVÄNDE
Traktörpanna m/trähandtag Signature gjutjärn
RECEPT
Klassisk omelett
Det perfekta sättet att börja din dag. Ömtåliga råvaror som ägg glider lätt ur våra pannor med non-stick-beläggning.
VI ANVÄNDE
Stekpanna Toughened Non-Stick
RECEPT
Crêpes Suzette (flamberade pannkakor)
Här ger vi dig ett klassiskt recept på Crêpes Suzette (flamberade pannkakor) med en söt och aromatisk apelsinsås att hälla över.
VI ANVÄNDE
Pannkakspanna Toughened Non-Stick
RECEPT
Fransk äppelpaj med karamelliserade äpplen
Det traditionella receptet på Tarte Tatin består av karamelliserade äppelskivor med pajdeg ovanpå. Den optimala formen är gjord att pajen får en spröd yta.
VI ANVÄNDE
Tarte Tatin pajform gjutjärn
RECEPT
Den ultimata brownien
Skippa köpta brownies och gör din egen sats i Le Creusets form för 12 brownies. De är perfekta att dela med sig av och kan förvaras i en lufttät behållare i upp till två dagar.
RECEPT
Cheesecake med bär och vit choklad
Krämig ricotta och söta bär passar perfekt ihop. Läckert serverad som efterrätt med färsk grädde eller som lite sött till eftermiddagsteet eller kaffestunden.
VI ANVÄNDE
Buffétgryta m/ blommor gjutjärn
RECEPT
Den ultimata Coq au Vin
Den här klassiska franska kycklingen är full av djupa, nyanserade smaker och är ett vinnande recept när du försöker imponera på ett sällskap.
VI ANVÄNDE
Oval gryta gjutjärn