572 results
RECEPT
Risotto med svamp och färsk spenat
Prova vår risotto med svamp, vitt vin, färsk spenat och buljong.
VI ANVÄNDE
Traktörpanna m/lock Signature rostfritt stål
RECEPT
Ossobuco med gremolata
En klassisk italiensk rätt som härstammar från norra Italien. Namnet Osso buco syftar på hålet mitt i benet där märgen sitter.
VI ANVÄNDE
Stekgryta gjutjärn
RECEPT
Creme brûlée
En söt och spröd fransk dessert. Den klassiska desserten görs i en crème brûlée-form och gräddas i ett vattenbad i ugnen på låg temperatur.
VI ANVÄNDE
Set med 4 små pajformar stengods
RECEPT
Griskinder i mörk öl
Griskinder blir ovanligt möra vid om de får koka länge. I den här rätten tillsätts ett mörkt öl som gör köttet extra saftigt. Rätten är enkel att laga.
VI ANVÄNDE
Rektangulär ugnsform Heritage stengods
RECEPT
Pärlhöna med cider och päron
Enkelt och gott recept på pärlhöns med cider och päron. Pärlhönans välsmakande kött används ofta i det franska köket.
VI ANVÄNDE
Rektangulär ugnsform Heritage stengods
RECEPT
Tian
Behöver du inspiration till läcker kvällsmat som tar kort tid att tillaga? Prova denna tian-grönsaksrätt med aubergine, zucchini, tomater, lök och mozzarella.
RECEPT
Tartiflette
Tartiflette är en klassisk potatisrätt med reblochonost från Savoie-regionen i Frankrike.
VI ANVÄNDE
Rektangulär ugnsform Heritage stengods
RECEPT
Moules frites
En populär rätt från Frankrike med musslor. Servera med bröd och pommes frites.
RECEPT
Vaniljsockerkaka med blåbär
En klassisk och elegant sockerkaka med smak av vanilj som smälter på tungan och med en krämig smörkräm och blåbär på toppen.
VI ANVÄNDE
Rektangulär bakform
RECEPT
Ugnsstekt kyckling med tranbärsfyllning
De torkade tranbären ger den ugnsstekta kycklingen en frisk smak. Det enkla och goda receptet passar perfekt både till vardags och fest.
RECEPT
Vårkyckling i gjutjärnsgryta
Prova vår vårkyckling med vitt vin och massor med örter – den passar perfekt i vår ovala gjutjärnsgryta.
VI ANVÄNDE
Oval gryta gjutjärn