572 results
RECEPT
Marulk med marockansk chermoula-marinad
Här får du ett läckert taginrecept med marulk. Servera med yoghurt och tunnbröd.
VI ANVÄNDE
Tagine gjutjärn
RECEPT
Kalvfrikassé med grön sparris och färska örter
En klassisk rätt serverad i en tidlös klassiker. Hemlagad kalvfrikassé leder tankarna tillbaka till matlagningstraditioner från gamla dagar.
VI ANVÄNDE
Rund gryta gjutjärn
RECEPT
Jordärtskockssoppa
Behöver du goda idéer till höstmat? Då kan du med fördel utnyttja säsongens råvaror. Vi rekommenderar en ljummen och kraftig jordärtskockssoppa.
VI ANVÄNDE
Rund gryta gjutjärn
RECEPT
Danska äppelskivor (munkar)
Detta traditionella recept ger goda, smakrika och luftiga munkar som kan varieras i det oändliga. Æbleskiver serveras vanligtvis med florsocker och sylt.
VI ANVÄNDE
Munkpanna gjutjärn
RECEPT
Choklad- och hallonkaka med rosenblad
Den perfekta kakan att baka på alla hjärtans dag och bjuda på till en kopp te.
RECEPT
Vit Choklad
Njut en härlig kopp varm choklad i din favoritkopp. Om du är mer för mörk eller” vanlig” mjölkchoklad så kan den vita chokladen ersättas.
VI ANVÄNDE
Jumbokopp stengods
RECEPT
Kryddigt kokosris
Gjutjärnsgrytor är inte bara till för långkok och brödbakning utan passar även bra att koka t.ex. ris och pasta i – och då kan man spara energi på samma gång!
VI ANVÄNDE
Rund gryta gjutjärn
RECEPT
Vegetarisk, indisk masala
Garam masala är en kryddblandning som finns i många lokala varianter. Det finns bra blandningar i handeln, men det går även att stöta sin egen blandning.
RECEPT
Kyckling i mexikansk adobo-sås
Mexikansk adobo består traditionellt av chili, kryddor och ättika, som bildar en kryddig, mörk sås. Låt dina smaklökar utmanas på mexikanskt manér.
VI ANVÄNDE
Traktörpanna m/trähandtag Signature gjutjärn
RECEPT
Grön thaicurry
Grön currypasta är tongivande i den här rätten. Den gröna currypastan är vanligtvis starkare än den röda eller gula.
VI ANVÄNDE
Traktörpanna m/hjälphandtag Toughened Non-Stick
RECEPT
Pocherade päron
Pocherade päron är en härlig dessert. Servera päronen med en kula god vaniljglass och en chokladsås så får du den klassiska desserten “Poire Belle Hélène”.
VI ANVÄNDE
Rund gryta gjutjärn
RECEPT
Bearnaisesås
Vi guidar dig på bästa sätt till den perfekta bearnaisesåsen så att du kan imponera på dem du älskar.