578 results
RECEPT
Tomatpaj upside-down
Denna paj är gräddad i en gjutjärnspanna, vilket gör att du kan förbereda fyllningen och grädda pajen i en form.
VI ANVÄNDE
Stekpanna gjutjärn
RECEPT
Tarte Tatin med nektariner
Den klassiska Tarte Tatin bakad med färska nektariner är perfekt till eftermiddagskaffet eller som dessert.
VI ANVÄNDE
Tarte Tatin pajform gjutjärn
RECEPT
Vit brownie med kaffe
Ge nytt liv till din gjutjärnspanna och prova en vit brownie med pistagenötter.
VI ANVÄNDE
Stekpanna gjutjärn
RECEPT
Russinbullar med kardemumma
De här smakrika, söta bullarna har ett mjukt inkråm och är perfekta som mellanmål eller om du bara är sugen på något gott.
VI ANVÄNDE
Buffétgryta gjutjärn
RECEPT
Focaccia med oliver och tomat
Recept på utsökt och enkelt hembakat foccaciabröd med god smak från oliver, tomater och salt.
VI ANVÄNDE
Buffétgryta gjutjärn
RECEPT
Baguetter med fullkorn
Gör som fransmännen och prova själva att baka detta klassiska bröd.
VI ANVÄNDE
Kvadratisk bakplåt
RECEPT
Muffins med getost
Här får du receptet på utsökt salt muffinsnack med getost, ricotta och spenat.
VI ANVÄNDE
Muffinsform 12 stk.
RECEPT
Crêpes med örter och rökt lax
Hos Le Creuset älskar vi pannkakor i alla dess former! En äkta hit är pannkakor med rökt lax, forellrom och färskostkräm. Väl bekomme!
VI ANVÄNDE
Liten crepespanna gjutjärn
RECEPT
Paj med sommarbär
Det är svårt att klara sig igenom sommaren utan en fruktpaj – och det är precis som det ska vara. Testa vårt recept på en paj med sommarbär.
VI ANVÄNDE
Pajform stengods
RECEPT
Chokladkaka med kaffe och nötter
Här får du receptet på en utsökt chokladkaka med en underbar smak av kaffe och hasselnötter.
VI ANVÄNDE
Rektangulär bakform
RECEPT
Citronkaka med frön
Läckert och enkelt recept på en välsmakande och saftig citronkaka med vallmofrön och solrosfrön.
VI ANVÄNDE
Rektangulärt fat m/ lock Heritage stengods
RECEPT
Ricottakaka med saltad kolakräm
Den läckra och salta ricottakakan är perfekt för eftermiddagsglädje eller kvällskaffe. Dekorera kakan med kräm och bär och strö över lite flingsalt.
VI ANVÄNDE
Springform