594 results
                        
                        
                    
                        RECEPT
                    
                    
                           Glassdessert “Semifreddo” med jordgubbar och granatäpple
                    
                    
                        
                         	Semifreddo, som betyder “halvfrusen” på italienska, är en kombination av den frysta moussen med gräddglassens fyllighet och blir en verklig drömdessert.
                         
                    
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Vegansk poké bowl med wasabidressing och tempeh-spett
                    
                    
                        
                         	Rätten kallas ofta ”sushi i en skål”, eftersom den traditionellt består av rå fisk, färska grönsaker och ris, men kan varieras på otaligt många sätt.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Kvadratisk grillpanna gjutjärn 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Råggröt med lakrits och havtorn/morotskompott
                    
                    
                        
                         	Om du vill ha en frukost som är både spännande och mättande så är vår råggröt med lakrits och kompott det självklara valet. Läcker frukost, utan stress.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Djup tallrik Signature stengods 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Wraps med kryddiga kokbananer och svarta bönor
                    
                    
                        
                         	Om du är sugen på en annorlunda middag ikväll rekommenderar vi att prova den spännande kokbananen. Prova våra läckra, wraps med stekta och kryddiga kokbananer.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Djup kvadratisk grillpanna gjutjärn 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Svamp bourguignon med rotfruktsmos
                    
                    
                        
                         	Vem älskar inte den klassiska, franska rätten boeuf bourguignon? Vi vill våga påstå att vår veganska version är minst lika god som originalet.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Rund gryta gjutjärn 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Vietnamesiska ”Banh Mi”-nachos
                    
                    
                        
                         	Detta recept hämtar inspiration från en populär vietnamesisk streetfood som kallas ”banh mi”, vilket betyder vetebröd.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Djup stekpanna m/hjälphandtag Toughened Non-Stick 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Kikärter, tomater och saffransbakade ägg
                    
                    
                        
                         	En kryddig, varm och läcker maträtt som är perfekt som brunch, lunch eller som en lättare middag. Maträtten är fantastiskt god tillsammans med rostat bröd.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Djup stekpanna m/hjälphandtag Toughened Non-Stick 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Salade Lyonnaise
                    
                    
                        
                         	Om man ska nämna en klassisk fransk sallad kommer många oundvikligen att svara Salad Lyonnaise. Den är både tidlös och extremt välsmakande.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Pastatallrik Signature stengods 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Salade Niçoise
                    
                    
                        
                         	Vårt recept på Salad Niçoise innehåller både tillagade och färska grönsaker och stekt tonfiskbiff vilket gör salladen spännande och smakfull.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Cocotte Every risgryta m/invändigt stengodslock gjutjärn 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Pommes Lyonnaise
                    
                    
                        
                         	Rätten uppstod först i staden Lyon, som ligger i Rhône-Alpes-regionen. Pommes Lyonnaise passar utmärkt som tillbehör till stekar eller biffar.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Stekpanna gjutjärn 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Löksoppa
                    
                    
                        
                         	Autentisk fransk lökssoppa är en soppa med brynt lök, toppad med en krispig brödskiva och smält Gruyère. Ett välsmakande, kulinariskt mästerverk!
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Kastrull m/trähandtag gjutjärn 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Ångkokta musslor
                    
                    
                        
                         	Vårt recept på ångkokta musslor innehåller både vitt vin och grädde, som ger en smakfull och doftande fond.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Rund gryta gjutjärn 
                    
                 
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
                
                
                
                
                
	             
	             
	             
	             
	             
	             
			                
			             
	             
	             
	             
	             
	             
	             
	             
	             
	             
	             
	            