570 results
RECEPT
Japanska pannbiffar av fläskkött med ponzusås
Dessa pannbiffar med tofu och tång kan varieras på många olika sätt: servera dem som hamburgare, med ris eller forma dem till små frikadeller på spett.
VI ANVÄNDE
Låg rektangulär grillplatta gjutjärn
RECEPT
Japanska grillspett – tre olika
Om du gillar asiatisk mat, kommer du älska dessa japanska spett som kallas ”Kushiyaki”. Servera dem tillsammans med ris och soja.
VI ANVÄNDE
Djup kvadratisk grillpanna gjutjärn
RECEPT
Misomarinerad kyckling med grönsaker
Dessa möra kycklinglår med den goda marinaden sköter sig självt i ugnen så att du kan göra något annat. Servera kycklingen och grönsakerna tillsammans med ris.
VI ANVÄNDE
Stekpanna gjutjärn
RECEPT
Senapsglaserad flankstek med kryddig gurksallad
En flankstek är en utsökt styckningsdetalj av nötkött som är lätt att tillaga. Med sojamarinad och senap är resultatet en mör köttbit med en läcker glace.
VI ANVÄNDE
Buffétgryta gjutjärn
RECEPT
Fattiga riddare med kryddig topping av äpple, russin och valnötter
Dessa säsongskryddade fattiga riddare (French toast) med äppeltopping är perfekta till en mysig brunch med vänner och familj.
VI ANVÄNDE
Stekpanna gjutjärn
RECEPT
Äppelkaka bakat i gjutjärnspanna
Baka din äppelkaka i en gjutjärnspanna så får den ett sprött inkråm och kan presenteras vackert. Servera kakan med glass eller crème fraiche på toppen.
VI ANVÄNDE
Stekpanna gjutjärn
RECEPT
Bakad hokkaidopumpa och morötter med vitlök och timjan
Detta recept på bakad och kryddad hokkaidopumpa och morötter passar perfekt till biffen eller som del i en god vegetarisk måltid. Enkelt och smakrikt.
VI ANVÄNDE
Rektangulär ugnsform Heritage stengods
RECEPT
Chokladtryfflar
Sammetsmjuka och intensiva chokladtryfflar. Du kommer att bli överraskad över hur enkla de är att göra – och så smakar de helt fantastiskt.
VI ANVÄNDE
Minigryta stengods
RECEPT
Krämig soppa med karljohanssvamp och kastanjer
Vår favoritsoppa är något alldeles särskilt då den innehåller både karljohanssvamp, kastanjer och kakao. Den är silkeslen och fylld av smak.
VI ANVÄNDE
Stekgryta gjutjärn
RECEPT
Kycklingbröst Supreme färserat med skogssvamp
Kycklingbröst Supreme: Kycklingbrösten fylls med en god färs och tillagas tillsammans med smakrik skogssvamp och vitt vin som gör rätten helt oemotståndlig.
VI ANVÄNDE
Rund gryta gjutjärn
RECEPT
Mos av hokkaido och morötter med kycklingbröst
Vi har ett gott förslag på vad du kan göra med eventuella rester.
VI ANVÄNDE
Minigryta stengods
RECEPT
Gratinerad potatis med rökt fisk
Detta receptet är perfekt till en middag med gäster i sista minuten. Ingredienserna är få och några av dem – t.ex. olja och vitlök – kanske du redan har hemma.
VI ANVÄNDE
Gryta 3-ply rostfritt stål