572 results
RECEPT
Yorkshire Pudding-kanapéer
De här utsökta, fluffiga och gyllenbruna yorkshire pudding-kanapéerna är toppade med en räkcocktail för en festlig twist. De smakar som bäst ihop med ett glas crémant.
RECEPT
Laxsida och säsongsgrönsaker
Ett bra alternativ till den traditionella julkalkonen. Servera den här laxsidan med ugnsrostade säsongsgrönsaker och crème fraiche med kryddig pepparrot.
RECEPT
Den nya julkakan
En festlig favorit med konjak, citrus, blandad frukt och kryddor. Serveras med guldpudrade bär skapar en riktigt högtidlig stund.
RECEPT
Festliga panettoner i portionsstorlek
Panettone är en italiensk kaka som traditionellt äts till jul och nyår. De här festliga panettonerna har bakats i våra minigrytor som har perfekt storlek för individuella portioner.
RECEPT
Krämigt bakade potatisar med ost
Potatisar bakade i en ostig gräddsås, serverade med en rödbetssallad. Det klassiska tillbehöret till julmiddagen.
VI ANVÄNDE
Rektangulär ugnsform Heritage stengods
RECEPT
Hel rostad blomkål med smör och vin
Ett utsökt smakrikt ugnsrostat vegetariskt alternativ! Ugnsrostade rödbetor och en nypa rödbetssalt blir ett perfekt tillbehör till grillat sidfläsk, rostbiff eller kalkon.
RECEPT
Oxtartar med tillbehör och grönkålschips
Servera en klassisk tartar på oxfilé med läckra tillbehör som äggula, kapris, parmesan och färska kryddor. Serveras vår tartar med frasiga grönkålschips.
RECEPT
Oxcarpaccio med tillbehör och grönkålschips
Oxcarpaccio är en god och enkel rätt som lätt kan förberedas i förväg.
Pasta i brynt smör med kryddolja och parmesanchips
SVÅRIGHETSGRAD
Medelsvår
TILLAGNING
Under 1 timme
RECEPT
Pasta i brynt smör med kryddolja och parmesanchips
En inbjudande pastarätt med vackra färger och fräscha smaker. Rätten fulländas med parmesanchipsen som ger en frasig och salt textur.
RECEPT
Kokosyoghurt med honungsrostad ananas och sesamkrokant
En läcker och uppfriskande dessert som görs på kokosyoghurt. Konsistensen är silkeslen och krämig, och påminner om pannacotta.
RECEPT
Gravad lax med rödbeta
Skäm bort dina gäster med denna goda och fräscha dessert. Dekoreras med kanderad rödbeta, vilket ger en väldigt speciell smak.
VI ANVÄNDE
Rektangulär ugnsform Heritage stengods
RECEPT
Bärmousse med färsk fläder, kanderad rödbeta och vaniljflarn
Skäm bort dina gäster med denna goda och fräscha dessert. Dekoreras med kanderad rödbeta, vilket ger en väldigt speciell smak.