572 results
RECEPT
Potatisrätt med kyckling, grönt och kryddigt
Potatisrätten är den perfekta vardagsmaten, då den är både syndig med grädde och bacon, men även fylld med grönsaker
VI ANVÄNDE
Ugnsform gjutjärn
RECEPT
Energibollar med aprikos
Ta en av dessa energibollar med aprikos, fyllda av nyttiga ingredienser, när du behöver snabb energi.
VI ANVÄNDE
Stekpanna Toughened Non-Stick
RECEPT
Soppa på rostad blomkål
Ljuvligt krämig blomkålssoppa är alltid lika gott. Sätt pricken över i:et genom att toppa den med skivade rädisor och ätbara blommor.
VI ANVÄNDE
Kastrull m/lock och hjälphandtag 3-ply rostfritt stål
RECEPT
Ljummen grönsakssallad med citron
Grödor av hög kvalitet fulländar den här grönsaksspäckade salladen.
VI ANVÄNDE
Stekpanna Toughened Non-Stick
RECEPT
Färgglada morötter med getost
Den perfekta förrätten att laga i vår lilla ovala stengodsgryta.
RECEPT
Pastasallad med pesto av morotstoppar
En utsökt och enkel pasta som använder de morotstoppar som annars skulle kasseras.
VI ANVÄNDE
Serveringsskål Signature stengods
RECEPT
Vegansk ärtdipp
Den här snabba och enkla dippen kan göras upp till två dagar i förväg och förvaras i kylen tills den ska serveras. Den är både vegansk och mångsidig!
VI ANVÄNDE
Kvadratisk ugnsform Classic stengods
RECEPT
Grön smoothie
En uppfriskande och livlig grön smoothie som passar perfekt att servera i ett Le Creuset-glas.
VI ANVÄNDE
Set m/ 4 vattenglas
RECEPT
Krispig müsli i panna
Skapa din egen müsli som ett utsökt mellanmål eller till frukost. Det enkla receptet kan justeras efter dina preferenser och serveras med yoghurt, färska bär eller frukt.
VI ANVÄNDE
Stekpanna m/Non-Stick beläggning 3-ply rostfritt stål
RECEPT
Koshari med kanel och körsbärstomat
”Den här rejält kryddade rätten med ris och linser är mycket mer än vad du förväntar dig av ingredienserna och kommer (främst) från skafferiet. Den toppas med en krona av krispiga frästa schalottenlökar vilket ger den en krispighet som kontrasterar mot den i övrigt härligt mjuka rätten. I sin rena egyptiska street-food-form innehåller den pasta, makaroner för att vara exakt, och ofta även kikärter. För enkelhets skull har jag bara använt ris och linser här men om du vill kan du tillsätta en handfull makaroner i riset eller en burk sköljda kikärtor för att göra den lite mer autentisk.” – Anna Jones
VI ANVÄNDE
Buffétgryta gjutjärn
RECEPT
Pad thai med krispig tofu
”Jag älskar pad thai. Jag vet att det är förutsägbart men jag kan inte hoppa över det på en meny. Den här versionen har allt jag älskar med det – krispig tofu, massor av grönsaker, en tung tamarindsås, rostade jordnötter och krispig lök, eftersom pad thai i mitt tycke är meningslöst utan dessa ingredienser.” – Anna Jones
VI ANVÄNDE
Pastatallrik Signature stengods
RECEPT
Galette med fikon, timjan och getost
”Den här galetten med hasselnötsdeg och en fyllning av kapris och örtig getost har blivit en återkommande rätt hemma när jag har en påse full av lila och syltiga fikon. Jag gör den här attraktiva rätten med ett par rejäla sallader som sommarlunch för sex personer – med bara en sallad räcker den till fyra personer. Genom att rosta fikonen tar du fram deras syltiga karaktär, så du kan komma undan med att använda dem även om de är lite under- eller övermogna.” – Anna Jones
VI ANVÄNDE
Pajform stengods