578 results
RECEPT
Sallad med rödbetor och harissa
Unna dig en varm sallad som är full av smak och kombinerar söta rödbetor med en livfull grön harissadressing. Förutom att erbjuda en komplett palett av smaker ger den också en stark visuell upplevelse. För den perfekta kombinationen, servera den med gravad lax eller grillade biffar.
VI ANVÄNDE
Hjärtformad serveringsskål stengods
RECEPT
Pepparrotsrisotto
Vår läckra, krämiga risotto med en extra kick av senapsaktig hetta från pepparrot. En himmelsk kombination och den perfekta hemlagade huvudrätten för en romantisk middag för två.
VI ANVÄNDE
Hjärtformad gryta m/ hjärtformad knopp gjutjärn
RECEPT
Påskchokladkaka
Lager av fyllig, saftig chokladkaka kompletteras perfekt av en utsökt vispad salt karamellfyllning som ger en fin balans mellan söta och salta smaker. Den här fantastiska desserten är inte bara en fest för smaklökarna utan också en visuell njutning, vilket gör den till den perfekta mittpunkten för din påskfest.
RECEPT
Fläskgryta från Normandie med äppelkonjak
Saftig långkokt fläsk i en smakrik och kryddig gräddsås med örter, äpplen och äppelbrännvin. Utsökt ihop med krämigt potatismos, ångade grönsaker och lite frasigt bröd.
VI ANVÄNDE
Rund gryta gjutjärn
RECEPT
Marockansk kycklingtagine
Att kombinera frukt med kött, fågel eller fisk är typiskt för det nordafrikanska köket och med en kryddig marinad blir inte helheten för söt. Precis som med många taginer eller grytor så blir smaken ännu godare om de tillagas en dag i förväg.
VI ANVÄNDE
Tagine gjutjärn
RECEPT
Kyckling bräserad i mousserande vin med örter
Prova det här receptet på läckra hela, möra kycklingar när du har något att fira! Långsamt bräserad i en sås med mousserande vin, aromatiska örter och grönsaker. Det här receptet tillagas och garneras med massor av färska örter och förhöjer matupplevelsen hemma. Servera den med potatismos eller en enkel grönsallad för en måltid som känns både speciell och mättande.
VI ANVÄNDE
Flamme Dorée rund gryta gjutjärn
RECEPT
Potatisgratäng med tryffel
En dekadent variant av den klassiska rätten. Lager av tunt skivad potatis bakas tills den är perfekt mör i en läcker krämig sås med karamelliserad lök. Tillsätt nyriven tryffel eller extra tryffelolja över den färdiga gratängen för en extra jordig smak. Med färska örter och havssalt är det ett perfekt recept att njuta av med vänner och familj.
VI ANVÄNDE
Flamme Dorée buffétgryta gjutjärn
RECEPT
Hummerpaj
Unna dig denna verkligt läckra rätt, som är både smakrik och lyxig. Den här läckra hummerpajen förvandlar en älskad klassiker till en fantastisk rätt – en sann festmåltid. Mør, smörig hummer pocheras försiktigt och förvandlas till en rik, sammetslen sås med vitt vin, doftande örter och fänkålens delikata sötma. Varje tugga har en fantastisk smak och konsistens, med gyllene, flagig deg som är bakad till perfektion. Oavsett om du tar emot gäster för en elegant middag eller vill göra middagen speciell, är den här rätten verkligen utsökt.
VI ANVÄNDE
Flamme Dorée buffétgryta gjutjärn
RECEPT
Cacio e Pepe-fyllda kronärtskockor
Denna sofistikerade variant av klassiska fyllda kronärtskockor påminner om pastarätten Cacio e Pepe. En blandning av Pecorino Romano, nymald svartpeppar och en aning näringsjäst skapar en utsökt, smakrik fyllning med oemotståndligt djup – en hyllning till traditionen med en modern känsla. Kronärtskockorna smakar gott på egen hand, och näringsjästen gör dem extra goda.
VI ANVÄNDE
Flamme Dorée rund gryta gjutjärn
RECEPT
Kanelbullar med apelsinglasyr
Dessa kanelbullar är en härlig variant av en klassisk godsak. Kanelens lugnande värme möter apelsinens ljusa, fräscha smak, vilket skapar en vacker kontrast mot de gyllenbruna bullarna. Bullarna är perfekta för en speciell frukost, en mysig brunch eller en eftermiddagsfika. De innehåller en symfoni av smaker och texturer, och många kommer att älska dem – du kommer att vilja äta ännu fler.
VI ANVÄNDE
Flamme Dorée buffétgryta gjutjärn
RECEPT
Glutenfria kardemummabullar
Låt dig frestas av dessa mjuka och luftiga glutenfria kardemummavirvlar. Även om de är glutenfria, kompromissar de här bullarna på inget sätt med smaken. Den kryddiga kardemumman, den knapriga skorpan och den mjuka degen gör dem till oemotståndliga läckerheter.
VI ANVÄNDE
Rund gryta gjutjärn