570 results
RECEPT
Granolarutor med färsk juice
Här är ett enkelt och gott recept på granola-barer. Lägg granola-barerna på frukostbordet tillsammans med utsökt färskpressad juice.
VI ANVÄNDE
Rektangulär bakform
RECEPT
Kanelsnäckor
Enkelt recept på smarriga kanelsnäckor gjorda i en muffinsform. När kanelsnäckorna bakas i en muffinsform flyter de inte ut och blir därmed saftigare.
VI ANVÄNDE
Muffinsform 12 stk.
RECEPT
Bananpannkakor med kokos
Prova en hälsosam version utan socker, gjord på banan, kokos och fullkornsmjöl. Få dem extra spröda och rustika på en gjutjärnspanna.
VI ANVÄNDE
Pannkakspanna Toughened Non-Stick
RECEPT
Rostad havre med björnbär
Perfekt för frukostbordet. Servera den rostade havren med lönnsirap och naturell yoghurt.
RECEPT
Scones med nötter och dadlar
Läckert och riktigt enkelt recept som ger de mest utsökta sconesna. Vi har lagt till dadlar och hasselnötter i det mer traditionella receptet.
VI ANVÄNDE
Kvadratisk bakplåt
RECEPT
Minibaguetter med fullkorn
Här får du ett annat recept på fullkornsbaguetter med kanel, russin, mandel och tranbär. Läckra och fina rustika minibaguetter till lunchpaketet.
VI ANVÄNDE
Kvadratisk bakplåt
RECEPT
Smulpaj med bär
Servera en smulpaj tillagad i gjutjärnspanna till dina gäster – t.ex. med bär eller rabarber.
VI ANVÄNDE
Minigryta stengods
RECEPT
Fougasse
Fougasse är typiskt för Provence, men det äts i hela Frankrike. Brödet kännetecknas av en dekorativ, bladliknande form, men smaken kan varieras på många sätt.
VI ANVÄNDE
Kvadratisk bakplåt
RECEPT
Knäckebröd med frön och kärnor
Hembakade knäckebröd är lätta att baka. Använd knäckebrödet på ostbrädan eller som ett litet mellanmål i lunchpaketet.
VI ANVÄNDE
Kvadratisk bakplåt
RECEPT
Dukkah
Dukkah är en nordafrikansk nöt- och kryddblandning och den är idealisk som ett lätt tilltugg med bröd doppat i en god olja.
VI ANVÄNDE
Mortel m/ stöt stengods
RECEPT
Gurkmejate
Håll doktorn borta med ett uppiggande och nyttigt kryddte som kan bli starkt vanebildande.
VI ANVÄNDE
Mugg stengods
RECEPT
Marulk med oliver och sparrispotatis
Här får du ett läckert taginerecept med marulk, oliver och sparrispotatis - ett kryddigt sätt att servera fisk.
VI ANVÄNDE
Tagine gjutjärn