570 results
RECEPT
Lyxig chili con carne med nötbog och grillad avokado
De djupa smakerna förstärks med mörk choklad och långkokt nötbog och receptet är perfekt att servera på kvällen när det är läge för en varm och mysig gryta.
VI ANVÄNDE
Buffétgryta gjutjärn
RECEPT
Misosoppa med ägg och tofu
Misosoppa är en sund och mättande soppa från Japan, och den kan varieras beroende på smak och önskan.
VI ANVÄNDE
Rund gryta gjutjärn
RECEPT
Över natten-gröt med kakao och apelsin
Över natten-gröt är svaret på den perfekta frukosten. Gröten ska bara röras ihop på kvällen och ställas i kylskåpet så sköter den sig själv.
VI ANVÄNDE
Djup tallrik Signature stengods
RECEPT
Pasta med hummus och ugnsbakade tomater
Detta smakrika recept är perfekt som ett vegetariskt inslag under veckan. Hummusen gör rätten krämig och kryddig och den grova pastan ger en bra mättnadskänsla.
VI ANVÄNDE
Djup tallrik Signature stengods
RECEPT
Tofu och grönsaker i sötsur sås
Om du är tokig i asiatisk mat borde du prova tofu i sötsur sås. Rätten är nämligen spännande för både smaklökar och ögon.
VI ANVÄNDE
Rund gryta gjutjärn
RECEPT
Brytbullar med tranbär och valnötter
Mjuka och luftiga brytbullar med tranbär och valnötter passar utmärkt på brunchbordet. Den varma gjutjärnspannan gräddar bullarna jämnt.
VI ANVÄNDE
Stekpanna gjutjärn
RECEPT
Pocherade ägg
En avokadotoast med pocherade ägg har aldrig varit enklare. Låt pannan göra arbetet åt dig och använd i stället tiden till att njuta av den läckra frukosten.
VI ANVÄNDE
Traktörpanna för pochering 3-ply rostfritt stål
RECEPT
Kokosoppa med tofuspett
Denna krämiga kokossoppa tillfredsställer både smaklökarna och det goda samvetet. Rätten är nämligen helt utan kött, men fylld med de läckraste grönsakerna.
VI ANVÄNDE
Rund gryta gjutjärn
RECEPT
Fiskbullar med rå remoulad och färskpotatis
De här fiskbullarna förtjänar fint sällskap i form av remouladsås och sommarens nypotatis.
VI ANVÄNDE
Stekpanna Toughened Non-Stick
RECEPT
Potatis purjolöksgratäng med bacon och timjan
Purjolök och potatis är en perfekt grönsakskombination. Bacon är pricken över i:et i den här gratängen som är god att servera som tillbehör till kvällsmaten.
VI ANVÄNDE
Minigryta stengods
RECEPT
Dinkel-otto med svamp, rotfrukter och äpple
Dinkelotton är gjord på fullkornsrik pärldinkel, men är lika god som den klassiska risotton. Den här varianten innehåller höstens frukter och grönsaker.
VI ANVÄNDE
Rund gryta gjutjärn
RECEPT
Focaccia med rosmarin, oliver och havssalt
Enligt italiensk tradition ska ett klassiskt focacciabröd toppas med färsk rosmarin, oliver och havssalt. Det här receptet ger ett bröd med en spröd skorpa.
VI ANVÄNDE
Buffétgryta gjutjärn