572 results
RECEPT
Löksoppa
Autentisk fransk lökssoppa är en soppa med brynt lök, toppad med en krispig brödskiva och smält Gruyère. Ett välsmakande, kulinariskt mästerverk!
VI ANVÄNDE
Kastrull m/trähandtag gjutjärn
RECEPT
Ångkokta musslor
Vårt recept på ångkokta musslor innehåller både vitt vin och grädde, som ger en smakfull och doftande fond.
VI ANVÄNDE
Rund gryta gjutjärn
RECEPT
Ångkokta ostron med chili, lime och gin
Vanligtvis äts ostron råa, men om du inte gillar råa skaldjur kan de ångas kort och försiktigt. På det här sättet tillagas de lite och får en annan struktur.
VI ANVÄNDE
Rund gryta gjutjärn
RECEPT
Fisk a la Provence
Det är ett recept som snabbt kommer att bli en permanent del av din repertoar. Rätten är hälsosam, vacker och kan tillverkas med vilken fast, vit fisk som helst
VI ANVÄNDE
Rund gryta gjutjärn
RECEPT
Poulet a la poêle – helstekt kyckling med vitvinssås
Poulet a la poêle består av en mycket mör, rostad kycklingen med en krämig vitvinssås. I det här receptet består mirepoixen av lök, fänkål och palsternacka.
VI ANVÄNDE
Oval gryta gjutjärn
Entrecote med palsternacks frites och bearnaisesås
SVÅRIGHETSGRAD
Medelsvår
TILLAGNING
Under 1 timme
RECEPT
Entrecote med palsternacks frites och bearnaisesås
Entrecôte är ett tunt stycke revben utan ben, som vanligtvis serveras med bearnaisesås. Vi ger dig den bästa guiden till den perfekta såsen och biffen.
VI ANVÄNDE
Kvadratisk grillpanna gjutjärn
RECEPT
Croissanter
Croissanter är några av de mest dekadenta bakverken i världen, och alla fängslas av den smöriga degen med sina otaliga papperstunna lager.
VI ANVÄNDE
Kvadratisk bakplåt
RECEPT
Chokladsufflé
Du kan dock behärska konsten att göra den svåra, men utsökta, franska klassikern sufflé. Prova med vårt recept på läcker chokladsufflé.
VI ANVÄNDE
Hjärtformad ramekin stengods
RECEPT
Höstgryta med pärlgryn och pumpa
Vi erbjuder dig en välsmakande gryta till de kalla höstdagarna. Den är perfekt som kvällsmat i vardagen eftersom den bara kräver lite förberedelse.
VI ANVÄNDE
Oblong gryta gjutjärn
RECEPT
Chokladmousse med mandelkrokant
En av de läckraste desserterna man kan få måste vara en sammetslen, intensiv chokladmousse. Här kombineras den med vispad grädde och krispig mandelkrokant.
RECEPT
Bärkompott med vaniljkräm
Vi har moderniserat den klassiska desserten saftkräm med grädde. En perfekt dessert när du får gäster eftersom de olika delarna kan förberedas dagen före.
RECEPT
Vegansk cassoulet
Vanligtvis tillagas den här klassiska franska maträtten, cassoulet, med fågel men denna variant innehåller bara läckra grönsaker och tofu.
VI ANVÄNDE
Rund gryta gjutjärn