594 results
                        
                        
                    
                        RECEPT
                    
                    
                           Pannrostad blomkål med saffranssmör
                    
                    
                        
                         	”Att tillaga grönsaker på detta sätt (pannrostning) görs mycket i restaurangkök men det är en bra sak att göra även hemma. Du ger grönsakerna lite färg och textur i pannan och sedan kör du klart dem ugnen. De får lite direkt värme och stekyta från spisen och kommer sedan att bli jämnt mjuka och varma i ugnen. Jag älskar att tillsätta vinäger när jag lagar grönsaker och här balanseras det av sötman från blomkålen, saffran och pinjenötter. Det här receptet har inspirerats av den briljanta kocken Lola DeMille.” – Anna Jones
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Kvadratisk grillpanna gjutjärn 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Ärt- och kokossoppa
                    
                    
                        
                         	”När jag är hungrig, otålig och inte har någonting i kylen är den här veganska soppan receptet jag vänder mig till. För att det ska gå riktigt snabbt är det viktigt vilken panna du använder, en liten djup kastrull kommer att inte få soppan att börja sjuda så snabbt, så jag föreslår en som är djupare och vidare – gjutjärn passar perfekt. Om du inte har vårlök går det bra med en vanlig lök, du kanske bara behöver koka den lite längre.” – Anna Jones
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Rund gryta gjutjärn 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           ”Fool” på rabarber och syltad ingefära
                    
                    
                        
                         	”Denna fool spetsad med ingefära är lätt, luftig och underbart neonfärgad. Jag har svårt att komma på en efterrätt som jag hellre äter. Rabarbern ger en välkommen syrlighet och en klick ljusrosa färg. Det kanske inte går att hårdvispa vegansk grädde – vispa den bara så mycket du kan.” – Anna Jones
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Stapelbar ramekin stengods 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Nötköttsragu med cheddar- och örtdumplings
                    
                    
                        
                         	Mysiga maträtter när de är som bäst. Den här långkokta ragun på nötkött med cheddar- och örtdumplings är en rejäl rätt, full av smak som passar perfekt som söndagslunch.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Buffétgryta gjutjärn 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Thailändsk gryta med grön curry
                    
                    
                        
                         	Fräsch, härligt doftande och går snabbt att laga. Den här exotiska currygrytan fylld med grönsaker blir en enkel middag mitt i veckan.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Rund gryta gjutjärn 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Rosa varm choklad
                    
                    
                        
                         	Rosa choklad kommer från en unik kakaoböna som finns i Brasilien och på Elfenbenskusten. Det som gör den speciell är dess underbara rosa färg och en syrlig, nästan bärlik smak av vit choklad. Använd rosa choklad för att göra en kopp fylld med kärlek på alla hjärtans dag.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Mugg Hearts stengods 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Hjärtformade kakor
                    
                    
                        
                         	Rosa choklad ger bärig vit chokladsmak utan att tynga ner, så att du får perfekt lätta och fluffiga muffins.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Hjärtformad muffinsform m/ tekst 6 stk. 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Gnocchi i brynt smör, krämig grönmögelost och chorizo
                    
                    
                        
                         	Detta är en av de enklaste och mest tillfredsställande luncherna eller middagarna du kan göra och genom att först steka gnocchin i brynt smör får den en knapriga gyllene yta samtidigt som den är fluffig och mjuk inuti.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Stekpanna m/trähandtag Signature gjutjärn 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Klassisk Shakshouka
                    
                    
                        
                         	En rätt som de flesta gillar och det enklaste sättet att servera en varm brunch till många personer samtidigt! Det bästa tipset för den här rätten är att göra såsen en dag i förväg och sedan låta den stå över natten så att smakerna hinner utvecklas. Värm sedan upp den innan du knäcker i äggen dagen efter.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Stekpanna m/trähandtag Signature gjutjärn 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           French toast med karamelliserade bananer och S'mores
                    
                    
                        
                         	Den ultimata varianten på S’mores! Karamelliserade bananer, klibbiga marshmallows och smält choklad på en varm och smörig fattig riddare.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Stekpanna m/trähandtag Signature gjutjärn 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Potatistortilla med ärtor
                    
                    
                        
                         	En utsökt och enkel lunch. Det viktigaste med den här rätten är att se till att dina potatisar är lika tjocka genom att använda en mandolin. Det garanterar att de tillagas jämnt för en perfekt konsistens.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Stekpanna m/trähandtag Signature gjutjärn 
                    
                 
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
                
                
                
                
                
	             
	             
	             
	             
	             
	             
			                
			             
	             
	             
	             
	             
	             
	             
	             
	             
	             
	             
	            