570 results
RECEPT
Grön cannelé med ruccola
En utsökt, smakrik pestocannelé serverad med färsk ricotta eller getost och pepprig ruccola.
RECEPT
Halloween-cannelé med pumpa
En Halloween-variant av den traditionella cannelén. En utsökt rik cannelé med pumpa och tre ostar, toppad med butternut-popcorn och brunt socker.
VI ANVÄNDE
Canneléform 12 stk.
RECEPT
Cannelé med ost
För ostälskarna. En smakrik bakad godsak med parmesan och roquefortost som passar perfekt när du ska ha fest.
RECEPT
Cannelé med två sorters lax
Perfekt för ditt brunchpålägg. En traditionell cannelé med färsk och rökt lax, färskost och hackad gräslök.
RECEPT
Körsbärspaj med flätat lock
Den perfekta kombinationen av sött och syrligt. Servera körsbärspajen varm med crème fraîche eller vaniljglass.
VI ANVÄNDE
Djup stekpanna gjutjärn
RECEPT
Ugnsbakade tomater i olja
Laga härlig mat med sommarens fräscha, smakrika tomater. Använd till exempel tomaterna i sallader, pastarätter eller på bröd med ost.
VI ANVÄNDE
Buffétgryta gjutjärn
RECEPT
Salade niçoise med lax
En ny version av den klassiska franska salade niçoise. Salladen består av stekt lax, spenat, sötpotatis, ärtor och en vinägrett med citron, honung och senap.
VI ANVÄNDE
Serveringsskål Signature stengods
RECEPT
Biff med kryddsmör Café de Paris
Biff och kryddsmör är en utmärkt bas för flera läckra måltider; gör läckra pommes frites och servera med ett gott glas rött vin, eller använd det som fyllning i en lyxig smörgås som du kan ta med på en picknick.
VI ANVÄNDE
Låg rektangulär grillplatta gjutjärn
RECEPT
Fikonpaj med macadamianötter
En perfekt paj för eftermiddagskaffet, fylld med macadamianötter och söta fikon. Och så är den vacker att titta på!
VI ANVÄNDE
Rektangulär form
RECEPT
Coq au Vin paj med vitt vin
En paj som lätt kan göras i förväg. Du kan göra fyllningen dagen innan och sedan baka den med pajlocket när du vill servera den. Perfekt för vardagsmat, en sammankomst eller för att ta med på picknicken.
VI ANVÄNDE
Rund gryta gjutjärn
RECEPT
Krämig soppa på kyckling och färska grönsaker
Nyttig och god. Den här krämiga kyckling- och grönsakssoppan är en perfekt kombination med nybakat bröd. Spara eventuella rester i frysen och värm upp vid ett senare tillfälle.
VI ANVÄNDE
Rund gryta gjutjärn
RECEPT
Aubergine med en vitlöks- och kumminvinägrett, feta och örter
En enkel auberginerätt full av smak. Toppa den med en härlig vinägrett och servera den som en smakrik och god huvudrätt eller sidorätt.
VI ANVÄNDE
Rektangulär ugnsform stengods