Recept

Inspiration
Utmana dina smaklökar med våra smakfulla recept från hela världen.
Recept
570 results
Filter
Huvudingrediens
Diet & livsstil
Kök
Svårighetsgrad
Tillagningstid
Serveringsportion
Perfekt för
Tillfälle
Image without a name
RECEPT
Ärt- och kokossoppa
”När jag är hungrig, otålig och inte har någonting i kylen är den här veganska soppan receptet jag vänder mig till. För att det ska gå riktigt snabbt är det viktigt vilken panna du använder, en liten djup kastrull kommer att inte få soppan att börja sjuda så snabbt, så jag föreslår en som är djupare och vidare – gjutjärn passar perfekt. Om du inte har vårlök går det bra med en vanlig lök, du kanske bara behöver koka den lite längre.” – Anna Jones
VI ANVÄNDE
Rund gryta gjutjärn
Image without a name
RECEPT
”Fool” på rabarber och syltad ingefära
”Denna fool spetsad med ingefära är lätt, luftig och underbart neonfärgad. Jag har svårt att komma på en efterrätt som jag hellre äter. Rabarbern ger en välkommen syrlighet och en klick ljusrosa färg. Det kanske inte går att hårdvispa vegansk grädde – vispa den bara så mycket du kan.” – Anna Jones
VI ANVÄNDE
Stapelbar ramekin stengods
Image without a name
RECEPT
Nötköttsragu med cheddar- och örtdumplings
Mysiga maträtter när de är som bäst. Den här långkokta ragun på nötkött med cheddar- och örtdumplings är en rejäl rätt, full av smak som passar perfekt som söndagslunch.
VI ANVÄNDE
Buffétgryta gjutjärn
Image without a name
RECEPT
Thailändsk gryta med grön curry
Fräsch, härligt doftande och går snabbt att laga. Den här exotiska currygrytan fylld med grönsaker blir en enkel middag mitt i veckan.
VI ANVÄNDE
Rund gryta gjutjärn
Image without a name
RECEPT
Rosa varm choklad
Rosa choklad kommer från en unik kakaoböna som finns i Brasilien och på Elfenbenskusten. Det som gör den speciell är dess underbara rosa färg och en syrlig, nästan bärlik smak av vit choklad. Använd rosa choklad för att göra en kopp fylld med kärlek på alla hjärtans dag.
VI ANVÄNDE
Mugg Hearts stengods
Image without a name
RECEPT
Hjärtformade kakor
Rosa choklad ger bärig vit chokladsmak utan att tynga ner, så att du får perfekt lätta och fluffiga muffins.
VI ANVÄNDE
Hjärtformad muffinsform m/ tekst 6 stk.
Image without a name
RECEPT
Gnocchi i brynt smör, krämig grönmögelost och chorizo
Detta är en av de enklaste och mest tillfredsställande luncherna eller middagarna du kan göra och genom att först steka gnocchin i brynt smör får den en knapriga gyllene yta samtidigt som den är fluffig och mjuk inuti.
VI ANVÄNDE
Stekpanna m/trähandtag Signature gjutjärn
Image without a name
RECEPT
Klassisk Shakshouka
En rätt som de flesta gillar och det enklaste sättet att servera en varm brunch till många personer samtidigt! Det bästa tipset för den här rätten är att göra såsen en dag i förväg och sedan låta den stå över natten så att smakerna hinner utvecklas. Värm sedan upp den innan du knäcker i äggen dagen efter.
VI ANVÄNDE
Stekpanna m/trähandtag Signature gjutjärn
Image without a name
RECEPT
French toast med karamelliserade bananer och S'mores
Den ultimata varianten på S’mores! Karamelliserade bananer, klibbiga marshmallows och smält choklad på en varm och smörig fattig riddare.
VI ANVÄNDE
Stekpanna m/trähandtag Signature gjutjärn
Image without a name
RECEPT
Potatistortilla med ärtor
En utsökt och enkel lunch. Det viktigaste med den här rätten är att se till att dina potatisar är lika tjocka genom att använda en mandolin. Det garanterar att de tillagas jämnt för en perfekt konsistens.
VI ANVÄNDE
Stekpanna m/trähandtag Signature gjutjärn
Image without a name
RECEPT
Kaiserschmarrn med romdränkta russin och karamelliserade citrusfrukter
Den här traditionella luftiga sötsaken från Tyskland tillagas i en panna! Den är full av romdränkta russin som rivs i lagom stora bitar och sedan dränks i klibbig karamelliserad citrus.
VI ANVÄNDE
Stekpanna m/trähandtag Signature gjutjärn