594 results
                        
                        
                    
                        RECEPT
                    
                    
                           Zucchinibröd i gjutjärnspanna
                    
                    
                        
                         	Det är nog inte många som associerar en gjutjärnspanna med bakning. Ge gjutjärnspannan nytt liv och prova ett zucchinibröd.
                         
                    
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Confit de canard
                    
                    
                        
                         	Confit de Canard är en klassiker i det franska köket och ett enkelt sätt att tillaga anka på. Köttet är lika mjukt som smör och skinnet är härligt krispigt.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Rund gryta gjutjärn 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Paté med anka och pistage
                    
                    
                        
                         	Servera denna paté tillsammans med gott bröd, lämplig garnering som senap och pickles och en flaska gott vin, så har du en enkel men fantastisk maträtt.
                         
                    
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Smulpaj med bär och nötter
                    
                    
                        
                         	Servera en smulpaj tillagad i gjutjärnspanna till dina gäster – t.ex. med bär eller rabarber.
                         
                    
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Pasta med kyckling, tomat, fond, ramslök och parmesan
                    
                    
                        
                         	Hemlagad pasta med kyckling, tomat, fond, ramslök och parmesan. Servera pastan i skålar med nyriven parmesan och ett par droppar olivolja.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Rund gryta gjutjärn 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Ångkokt piggvar
                    
                    
                        
                         	Ångkokt piggvar – små morötter, sparris och bönor med salsa verde. Servera fisken med en blandning av de ångkokta grönsakerna och en sked salsa verde.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Ånginsats m/ sidohandtag rostfritt stål 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Nordisk kornotto med havskräfta och babyzucchini
                    
                    
                        
                         	Nordisk, nyttig och god kornotto med havskräfta och babyzucchini tillagad i en buffégryta.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Buffétgryta gjutjärn 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Provensalsk grönsaksgryta
                    
                    
                        
                         	Provensalsk grönsaksgryta. Servera med ett grovt bröd.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Stekgryta gjutjärn 
                    
                
                                
                                   Mangoldgratäng med brödsmulor, grädde och parmesan
                                
                            
                        SVÅRIGHETSGRAD
                                     
                                     Medelsvår
                                 TILLAGNING
                                     Under 1 timme
                                 
                        RECEPT
                    
                    
                           Mangoldgratäng med brödsmulor, grädde och parmesan
                    
                    
                        
                         	Mangoldgratäng med brödsmulor, grädde och parmesan.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Rektangulär ugnsform Heritage stengods 
                    
                
                                
                                   Nordiskt inspirerade tacos med musslor och plommon
                                
                            
                        SVÅRIGHETSGRAD
                                     
                                     Medelsvår
                                 TILLAGNING
                                     Under 1 timme
                                 
                        RECEPT
                    
                    
                           Nordiskt inspirerade tacos med musslor och plommon
                    
                    
                        
                         	Nordiska tacos med musslor är en riktigt somrig rätt, där förberedelsen inte tar längre tid än att den går att hinna med en vanlig vardagskväll.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Kvadratisk grillpanna gjutjärn 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Strandkrabbisque
                    
                    
                        
                         	Härlig krämig bisque av strandkrabbor - serveras med blomkål och eventuellt lite bröd.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Rund gryta gjutjärn 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Ångkokta rödspättor med grillad sallad
                    
                    
                        
                         	Ångkokta rödspättor med grillad sallad. Servera fisken med såsen från pannan.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Stekpanna gjutjärn 
                    
                 
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
                
                
                
                
                
	             
	             
	             
	             
	             
	             
			                
			             
	             
	             
	             
	             
	             
	             
	             
	             
	             
	             
	            