570 results
RECEPT
Glassdessert “Semifreddo” med jordgubbar och granatäpple
Semifreddo, som betyder “halvfrusen” på italienska, är en kombination av den frysta moussen med gräddglassens fyllighet och blir en verklig drömdessert.
RECEPT
Vegansk poké bowl med wasabidressing och tempeh-spett
Rätten kallas ofta ”sushi i en skål”, eftersom den traditionellt består av rå fisk, färska grönsaker och ris, men kan varieras på otaligt många sätt.
VI ANVÄNDE
Kvadratisk grillpanna gjutjärn
RECEPT
Råggröt med lakrits och havtorn/morotskompott
Om du vill ha en frukost som är både spännande och mättande så är vår råggröt med lakrits och kompott det självklara valet. Läcker frukost, utan stress.
VI ANVÄNDE
Djup tallrik Signature stengods
RECEPT
Wraps med kryddiga kokbananer och svarta bönor
Om du är sugen på en annorlunda middag ikväll rekommenderar vi att prova den spännande kokbananen. Prova våra läckra, wraps med stekta och kryddiga kokbananer.
VI ANVÄNDE
Djup kvadratisk grillpanna gjutjärn
RECEPT
Svamp bourguignon med rotfruktsmos
Vem älskar inte den klassiska, franska rätten boeuf bourguignon? Vi vill våga påstå att vår veganska version är minst lika god som originalet.
VI ANVÄNDE
Rund gryta gjutjärn
RECEPT
Vietnamesiska ”Banh Mi”-nachos
Detta recept hämtar inspiration från en populär vietnamesisk streetfood som kallas ”banh mi”, vilket betyder vetebröd.
VI ANVÄNDE
Djup stekpanna m/hjälphandtag Toughened Non-Stick
RECEPT
Kikärter, tomater och saffransbakade ägg
En kryddig, varm och läcker maträtt som är perfekt som brunch, lunch eller som en lättare middag. Maträtten är fantastiskt god tillsammans med rostat bröd.
VI ANVÄNDE
Djup stekpanna m/hjälphandtag Toughened Non-Stick
RECEPT
Salade Lyonnaise
Om man ska nämna en klassisk fransk sallad kommer många oundvikligen att svara Salad Lyonnaise. Den är både tidlös och extremt välsmakande.
VI ANVÄNDE
Pastatallrik Signature stengods
RECEPT
Salade Niçoise
Vårt recept på Salad Niçoise innehåller både tillagade och färska grönsaker och stekt tonfiskbiff vilket gör salladen spännande och smakfull.
VI ANVÄNDE
Cocotte Every risgryta m/invändigt stengodslock gjutjärn
RECEPT
Pommes Lyonnaise
Rätten uppstod först i staden Lyon, som ligger i Rhône-Alpes-regionen. Pommes Lyonnaise passar utmärkt som tillbehör till stekar eller biffar.
VI ANVÄNDE
Stekpanna gjutjärn
RECEPT
Löksoppa
Autentisk fransk lökssoppa är en soppa med brynt lök, toppad med en krispig brödskiva och smält Gruyère. Ett välsmakande, kulinariskt mästerverk!
VI ANVÄNDE
Kastrull m/trähandtag gjutjärn
RECEPT
Ångkokta musslor
Vårt recept på ångkokta musslor innehåller både vitt vin och grädde, som ger en smakfull och doftande fond.
VI ANVÄNDE
Rund gryta gjutjärn