572 results
RECEPT
Coq au Vin paj med vitt vin
En paj som lätt kan göras i förväg. Du kan göra fyllningen dagen innan och sedan baka den med pajlocket när du vill servera den. Perfekt för vardagsmat, en sammankomst eller för att ta med på picknicken.
VI ANVÄNDE
Rund gryta gjutjärn
RECEPT
Krämig soppa på kyckling och färska grönsaker
Nyttig och god. Den här krämiga kyckling- och grönsakssoppan är en perfekt kombination med nybakat bröd. Spara eventuella rester i frysen och värm upp vid ett senare tillfälle.
VI ANVÄNDE
Rund gryta gjutjärn
RECEPT
Aubergine med en vitlöks- och kumminvinägrett, feta och örter
En enkel auberginerätt full av smak. Toppa den med en härlig vinägrett och servera den som en smakrik och god huvudrätt eller sidorätt.
VI ANVÄNDE
Rektangulär ugnsform stengods
RECEPT
Soppa med morot och palsternacka med salsa på rostade hasselnötter
En god mättande soppa med rostade morötter och palsternacka. Hasselnötssalsa blir en perfekt garnering som ger knapriga bitar och textur.
VI ANVÄNDE
Rund gryta gjutjärn
RECEPT
Kycklinggryta med honung och saffran samt en sås med apelsin och ingefära
Den här härligt doftande kycklinggrytan med inspiration från marockanska smaker blir en lättlagad och värmande måltid mitt i veckan.
VI ANVÄNDE
Buffétgryta gjutjärn
RECEPT
Gryta med miso, biff och brynt smör serverat med ingefära och ugnsrostad butternut-pumpa
Miso med nötlägg tillagad tills det är så mört att köttet faller av benet, serverat med rostad butternut-pumpa.
Shepherd’s Pie med svamp, linser och vignabönor
SVÅRIGHETSGRAD
Medelsvår
TILLAGNING
Under två timmar
RECEPT
Shepherd’s Pie med svamp, linser och vignabönor
Prova en vegetarisk variant av en klassisk Shepard’s Pie. Servera denna goda och mättande paj i Le Creuset soppskålar, utsmyckade med lejonhuvuden, ihop med en ostig potatistopping.
RECEPT
Äppelpaj med salt knäcksås
Den perfekta avslutningen på middagen. Smördeg fylld med perfekt mjuka äpplen täckta av ett lager med utsökt knäcksås.
VI ANVÄNDE
Kvadratisk ugnsform Classic stengods
RECEPT
Frangipane-tårta med stjärnanis och pocherade päron
En söt frangipane-tårta med mjuka pocherade päron, perfekt bakad i Le Creusets non-stick-formar. Servera den med vispgrädde för att unna dig något riktigt gott.
RECEPT
Ugnsrostad kalkon täckt med en glaze av konserverade gröna fikon och bacon
Laga en imponerande kalkon till juldagen. Gröna fikon och glaserat bacon är den perfekta matchningen till en saftig och mör fågel.
VI ANVÄNDE
Oval gryta gjutjärn
RECEPT
Brödkrans fylld med spenat, kronärtskocka och ricotta
Perfekt att dela. Den här brödkransen fylld med spenat, kronärtskocka och ricotta har bakats i Le Creusets användbara Signature buffétgryta är full av smak och passar perfekt med alla typer av rätter.
RECEPT
Friterade bocconcini-ostbollar med basilikadippsås
Det perfekta förrätten till en högtidlig middag. Bocconcini-bollar i lagom munsbitar, friterade med en krispig saltad yta, serverade med en smakrik basilikadippsås.