
En fräsch och god sommarsallad som ger dig en enkel och god middag på under 30 minuter.
HUVUDINGREDIENSER
- Kött
Ingredienser
Gör så här
Ingredienser
- Ankbröst (eller annat valfritt kött)
- Sparris
- Purjolök
- Minitomater
- Sparrisbroccoli
- Färska ärtor
- Smör
- Smakneutral olja
- Salt och peppar
- Citronsaft
-
Gör så här
-
1Börja med att putsa köttet. Värm upp stekpannan ordentligt med olja.
-
2Stek köttet. Stek köttet i 1 minut på varje sida och låter det vila i cirka 10 minuter.
-
3Bryt av ändarna på sparrisen. Skär tomaterna i halvor. Dela purjolöken.
-
4Stek grönsakerna i smör, salt och peppar. De ska vara ljumma men fortfarande ha lite bett.
-
5Skär köttet i skivor och toppa med nyskalade ärtor och citronsaft.