570 results
RECEPT
Chokladpavlova med rödvinspocherade päron
Det här receptet är ett alternativ till den klassiska pavlovan med sommarbär och har istället intensiva smaker från choklad och rött vin.
RECEPT
Pocherade persikor med mandelkräm och amarettokakor
Detta är en ljuvlig portionsanrättad dessert som du kan servera dina gäster som avslutning på en härlig middag.
VI ANVÄNDE
Minigryta stengods
RECEPT
Lax marinerad i nanbansås
Nanbanzuke är marinerad fisk i en läcker citrus-/sojabaserad vinägrett. Det är en friterad maträtt där nanbansåsen ger en lätt och fräsch smak.
RECEPT
Grytstekt kyckling med malaysisk marinad
Det malaysiska köket är en smältdegel av kinesiska, thailändska och indiska influenser. Istället för den klassiska stekta kycklingen kan du testa vår variant.
RECEPT
Tagine med lamm, saffran, aprikos och mandel
Taginer är ett underbart sätt att ge dina favoriträtten en unik och exotisk nordafrikansk smak.
VI ANVÄNDE
Tagine gjutjärn
RECEPT
Köttbullar med lamm och mynta i tomatsås med smak av chermoula
De här utsökta köttbullarna som påminner om en marockansk lammtagine är kryddade med kanel, honung och mynta. Servera med smörig, citrondoftande couscous.
VI ANVÄNDE
Buffétgryta gjutjärn