594 results
                        
                        
                    
                        RECEPT
                    
                    
                           Aubergine med en vitlöks- och kumminvinägrett, feta och örter
                    
                    
                        
                         	En enkel auberginerätt full av smak. Toppa den med en härlig vinägrett och servera den som en smakrik och god huvudrätt eller sidorätt.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Rektangulär ugnsform stengods 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Soppa med morot och palsternacka med salsa på rostade hasselnötter
                    
                    
                        
                         	En god mättande soppa med rostade morötter och palsternacka. Hasselnötssalsa blir en perfekt garnering som ger knapriga bitar och textur.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Rund gryta gjutjärn 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Kycklinggryta med honung och saffran samt en sås med apelsin och ingefära
                    
                    
                        
                         	Den här härligt doftande kycklinggrytan med inspiration från marockanska smaker blir en lättlagad och värmande måltid mitt i veckan.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Buffétgryta gjutjärn 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Gryta med miso, biff och brynt smör serverat med ingefära och ugnsrostad butternut-pumpa
                    
                    
                        
                         	Miso med nötlägg tillagad tills det är så mört att köttet faller av benet, serverat med rostad butternut-pumpa.
                         
                    
                    
                
                                
                                   Shepherd’s Pie med svamp, linser och vignabönor
                                
                            
                        SVÅRIGHETSGRAD
                                     
                                     Medelsvår
                                 TILLAGNING
                                     Under två timmar
                                 
                        RECEPT
                    
                    
                           Shepherd’s Pie med svamp, linser och vignabönor
                    
                    
                        
                         	Prova en vegetarisk variant av en klassisk Shepard’s Pie. Servera denna goda och mättande paj i Le Creuset soppskålar, utsmyckade med lejonhuvuden, ihop med en ostig potatistopping.
                         
                    
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Äppelpaj med salt knäcksås
                    
                    
                        
                         	Den perfekta avslutningen på middagen. Smördeg fylld med perfekt mjuka äpplen täckta av ett lager med utsökt knäcksås.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Kvadratisk ugnsform Classic stengods 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Frangipane-tårta med stjärnanis och pocherade päron
                    
                    
                        
                         	En söt frangipane-tårta med mjuka pocherade päron, perfekt bakad i Le Creusets non-stick-formar. Servera den med vispgrädde för att unna dig något riktigt gott.
                         
                    
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Ugnsrostad kalkon täckt med en glaze av konserverade gröna fikon och bacon
                    
                    
                        
                         	Laga en imponerande kalkon till juldagen. Gröna fikon och glaserat bacon är den perfekta matchningen till en saftig och mör fågel.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Oval gryta gjutjärn 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Brödkrans fylld med spenat, kronärtskocka och ricotta
                    
                    
                        
                         	Perfekt att dela. Den här brödkransen fylld med spenat, kronärtskocka och ricotta har bakats i Le Creusets användbara Signature buffétgryta är full av smak och passar perfekt med alla typer av rätter.
                         
                    
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Friterade bocconcini-ostbollar med basilikadippsås
                    
                    
                        
                         	Det perfekta förrätten till en högtidlig middag.  Bocconcini-bollar i lagom munsbitar, friterade med en krispig saltad yta, serverade med en smakrik basilikadippsås.
                         
                    
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Yorkshire Pudding-kanapéer
                    
                    
                        
                         	De här utsökta, fluffiga och gyllenbruna yorkshire pudding-kanapéerna är toppade med en räkcocktail för en festlig twist. De smakar som bäst ihop med ett glas crémant.
                         
                    
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Laxsida och säsongsgrönsaker
                    
                    
                        
                         	Ett bra alternativ till den traditionella julkalkonen. Servera den här laxsidan med ugnsrostade säsongsgrönsaker och crème fraiche med kryddig pepparrot.
                         
                    
                    
                 
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
                
                
                
                
                
	             
	             
	             
	             
	             
	             
			                
			             
	             
	             
	             
	             
	             
	             
	             
	             
	             
	             
	            