578 results
RECEPT
Thailändsk gryta med grön curry
Fräsch, härligt doftande och går snabbt att laga. Den här exotiska currygrytan fylld med grönsaker blir en enkel middag mitt i veckan.
VI ANVÄNDE
Rund gryta gjutjärn
RECEPT
Rosa varm choklad
Rosa choklad kommer från en unik kakaoböna som finns i Brasilien och på Elfenbenskusten. Det som gör den speciell är dess underbara rosa färg och en syrlig, nästan bärlik smak av vit choklad. Använd rosa choklad för att göra en kopp fylld med kärlek på alla hjärtans dag.
VI ANVÄNDE
Mugg Hearts stengods
RECEPT
Hjärtformade kakor
Rosa choklad ger bärig vit chokladsmak utan att tynga ner, så att du får perfekt lätta och fluffiga muffins.
VI ANVÄNDE
Hjärtformad muffinsform m/ tekst 6 stk.
RECEPT
Gnocchi i brynt smör, krämig grönmögelost och chorizo
Detta är en av de enklaste och mest tillfredsställande luncherna eller middagarna du kan göra och genom att först steka gnocchin i brynt smör får den en knapriga gyllene yta samtidigt som den är fluffig och mjuk inuti.
VI ANVÄNDE
Stekpanna m/trähandtag Signature gjutjärn
RECEPT
Klassisk Shakshouka
En rätt som de flesta gillar och det enklaste sättet att servera en varm brunch till många personer samtidigt! Det bästa tipset för den här rätten är att göra såsen en dag i förväg och sedan låta den stå över natten så att smakerna hinner utvecklas. Värm sedan upp den innan du knäcker i äggen dagen efter.
VI ANVÄNDE
Stekpanna m/trähandtag Signature gjutjärn
RECEPT
French toast med karamelliserade bananer och S'mores
Den ultimata varianten på S’mores! Karamelliserade bananer, klibbiga marshmallows och smält choklad på en varm och smörig fattig riddare.
VI ANVÄNDE
Stekpanna m/trähandtag Signature gjutjärn
RECEPT
Potatistortilla med ärtor
En utsökt och enkel lunch. Det viktigaste med den här rätten är att se till att dina potatisar är lika tjocka genom att använda en mandolin. Det garanterar att de tillagas jämnt för en perfekt konsistens.
VI ANVÄNDE
Stekpanna m/trähandtag Signature gjutjärn
RECEPT
Kaiserschmarrn med romdränkta russin och karamelliserade citrusfrukter
Den här traditionella luftiga sötsaken från Tyskland tillagas i en panna! Den är full av romdränkta russin som rivs i lagom stora bitar och sedan dränks i klibbig karamelliserad citrus.
VI ANVÄNDE
Stekpanna m/trähandtag Signature gjutjärn
RECEPT
Rösti av sötpotatis med rökt lax och crème fraiche
Övning ger färdighet och när du kan laga de här recepten på rösti i en panna perfekt så kommer frukosten eller lunchen aldrig att bli densamma igen.
VI ANVÄNDE
Stekpanna m/trähandtag Signature gjutjärn
RECEPT
Fyllda pastaskal med kryddig tomatsås
Perfekt för måltider mitt i veckan eller som en enklare söndagsmiddag. Den här rätten är fylld med fräscha smaker och serveras helst med en färsk baguette.
VI ANVÄNDE
Stekpanna m/trähandtag Signature gjutjärn
RECEPT
T-bensstek med vitlökssmör och haricots verts
Den här rätten är precis så god som den ser ut – enkel festmat när den är som bäst. Servera den med ett oemotståndligt svart vitlökssmör.
VI ANVÄNDE
Stekpanna m/trähandtag Signature gjutjärn