594 results
                        
                        
                    
                        RECEPT
                    
                    
                           Soppa på rostad blomkål
                    
                    
                        
                         	Ljuvligt krämig blomkålssoppa är alltid lika gott. Sätt pricken över i:et genom att toppa den med skivade rädisor och ätbara blommor.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Kastrull m/lock och hjälphandtag 3-ply rostfritt stål 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Ljummen grönsakssallad med citron
                    
                    
                        
                         	Grödor av hög kvalitet fulländar den här grönsaksspäckade salladen.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Stekpanna Toughened Non-Stick 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Färgglada morötter med getost
                    
                    
                        
                         	Den perfekta förrätten att laga i vår lilla ovala stengodsgryta.
                         
                    
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Pastasallad med pesto av morotstoppar
                    
                    
                        
                         	En utsökt och enkel pasta som använder de morotstoppar som annars skulle kasseras.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Serveringsskål Signature stengods 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Vegansk ärtdipp
                    
                    
                        
                         	Den här snabba och enkla dippen kan göras upp till två dagar i förväg och förvaras i kylen tills den ska serveras. Den är både vegansk och mångsidig!
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Kvadratisk ugnsform Classic stengods 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Grön smoothie
                    
                    
                        
                         	En uppfriskande och livlig grön smoothie som passar perfekt att servera i ett Le Creuset-glas.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Set med 4 vattenglas 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Krispig müsli i panna
                    
                    
                        
                         	Skapa din egen müsli som ett utsökt mellanmål eller till frukost. Det enkla receptet kan justeras efter dina preferenser och serveras med yoghurt, färska bär eller frukt. 
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Stekpanna m/Non-Stick beläggning 3-ply rostfritt stål 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Koshari med kanel och körsbärstomat
                    
                    
                        
                         	”Den här rejält kryddade rätten med ris och linser är mycket mer än vad du förväntar dig av ingredienserna och kommer (främst) från skafferiet. Den toppas med en krona av krispiga frästa schalottenlökar vilket ger den en krispighet som kontrasterar mot den i övrigt härligt mjuka rätten. I sin rena egyptiska street-food-form innehåller den pasta, makaroner för att vara exakt, och ofta även kikärter. För enkelhets skull har jag bara använt ris och linser här men om du vill kan du tillsätta en handfull makaroner i riset eller en burk sköljda kikärtor för att göra den lite mer autentisk.” – Anna Jones
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Buffétgryta gjutjärn 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Pad thai med krispig tofu
                    
                    
                        
                         	”Jag älskar pad thai. Jag vet att det är förutsägbart men jag kan inte hoppa över det på en meny. Den här versionen har allt jag älskar med det – krispig tofu, massor av grönsaker, en tung tamarindsås, rostade jordnötter och krispig lök, eftersom pad thai i mitt tycke är meningslöst utan dessa ingredienser.” – Anna Jones
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Pastatallrik Signature stengods 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Galette med fikon, timjan och getost
                    
                    
                        
                         	”Den här galetten med hasselnötsdeg och en fyllning av kapris och örtig getost har blivit en återkommande rätt hemma när jag har en påse full av lila och syltiga fikon. Jag gör den här attraktiva rätten med ett par rejäla sallader som sommarlunch för sex personer – med bara en sallad räcker den till fyra personer. Genom att rosta fikonen tar du fram deras syltiga karaktär, så du kan komma undan med att använda dem även om de är lite under- eller övermogna.” – Anna Jones
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Pajform stengods 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Röstipaj med grönkål, valnöt och cheddar
                    
                    
                        
                         	”Ibland kan jag bli sugen på texturen som finns i en paj, som i denna röstitoppade paj med sitt smöriga tak av riven rotselleri. Smakerna värmer med en rund sötma från muskotnöt, krämiga limabönor, rostade valnötter, mineralerna från grönkålen och syrligheten från cidervinägern. Om du är ute efter en riktigt härlig och rejäl måltid kan du till och med servera den här med potatismos.” – Anna Jones
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Rektangulär ugnsform Heritage stengods 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Fyllig omelett med confiterad vitlök och gremolata
                    
                    
                        
                         	”Bli inte chockerad över mängden vitlök som används här: det blir mer än du behöver men håller flera månader i kylen, och när du har använt alla klyftorna kan du använda den smakrika oljan på pasta, pizza eller i dressingar. Jag gillar att använda en gjutjärnspanna – jag tycker att den ger bra och jämn värme. Om du har tillgång till ramslök kan du byta ut den confiterade vitlöken och spenaten mot några nävar och låta bladen vissna på samma sätt som du skulle ha gjort med spenaten.” – Anna Jones
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Stekpanna gjutjärn 
                    
                 
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
                
                
                
                
                
	             
	             
	             
	             
	             
	             
			                
			             
	             
	             
	             
	             
	             
	             
	             
	             
	             
	             
	            