570 results
RECEPT
Korsbullar - Hot cross buns
Prova dessa utsökta korsbullar, som helst serveras smörade till te eller kaffe.
VI ANVÄNDE
Rektangulär ugnsform 3-ply rostfritt stål
RECEPT
Wraps med citrusmarinerad sidfläsk och rödkålssallad
Det bästa med detta recept är att allt kan göras i en grillpanna. Den värme som produceras stänger inne smaken och gör ytan på sidfläsket så karamelliserad som möjligt. Serveras helst med ett glas kall äppelcider.
VI ANVÄNDE
Kvadratisk grillpanna gjutjärn
RECEPT
Grillade lammkotletter med picklad rödlök och raita
Att marinera lammkotletterna kommer att ge smak och hjälper till att göra lammet mört och saftigt så att det smälter i munnen. Ta dig tid att först steka fettet på lammkotletterna krispigt i grillpannan.
VI ANVÄNDE
Låg rektangulär grillplatta gjutjärn
RECEPT
Grillade räkor och avokado på surdegsbröd
En ny variant av den klassiska avokadotoasten. Genom att tillaga räkorna i sina skal behåller de mest smak, precis som när du tillagar kött med benet kvar. Det ser gott ut och säkerställer också att rökköttet är saftigt.
VI ANVÄNDE
Djup kvadratisk grillpanna gjutjärn
RECEPT
Grillad stenfrukt med broccolisallad
En utsökt, fräsch lunch När du grillar persikor karamelliseras det naturliga sockret i frukten och smakerna förstärks. Det passar perfekt att servera med en len burrata, men salta halloumitärningar fungerar också som ett utsökt alternativ.
VI ANVÄNDE
Rektangulär grillplatta gjutjärn
RECEPT
Sesambröd
Det här gyllenbruna brödet, toppat med rostade sesamfrön är det perfekta tillskottet till alla middagar.
VI ANVÄNDE
Brödform Signature gjutjärn
RECEPT
Potatisbröd
Detta ljusa och luftiga, perfekt bakade bröd med en krispiga kanter är som godast när det serveras varmt med en generös klick saltat smör.
VI ANVÄNDE
Brödform Signature gjutjärn
RECEPT
Brytbullar
Använd brödgrytan i gjutjärn för att göra dessa brytbara bröd som passar bra till förrätt, brunch eller som tillbehör. Toppa med sesam- eller vallmofrön.
VI ANVÄNDE
Brödform Signature gjutjärn
RECEPT
Klassisk focaccia
Det här italienska tunnbrödet liknar pizza i stil och textur. Den är enkel att göra, utsökt och en riktig publikfriare. Ringla över olivolja och krydda rikligt med havssalt.
VI ANVÄNDE
Brödform Signature gjutjärn
RECEPT
Russinbröd
Det här lätt sötade brödet med fylliga russin som oftast avnjuts till frukost, kan även användas för att göra en utsökt brödpudding eller fattiga riddare.
VI ANVÄNDE
Brödform Signature gjutjärn
RECEPT
Babka med choklad och apelsin
Det här söta flätade brödet kombinerar choklad och citronsmak och är det perfekta tillskottet till varje frukost eller brunch. Passar perfekt med en kopp gott te eller kaffe.
VI ANVÄNDE
Brödform Signature gjutjärn
RECEPT
Brioche
Brioche är ett fint franskt bröd, och är som en blandning mellan en bulle och ett bröd som innehåller mycket ägg och smör. Det här receptet ger 8 bullar som kan brytas isär och som bäst serveras med smör och sylt.
VI ANVÄNDE
Brödform Signature gjutjärn