Världens enklaste grytbröd har inte fått sitt namn utan anledning. Det innehåller få ingredienser och behöver inte knådas, så du slipper klistriga fingrar.
Tarte tatin är en av de mest populära franska desserterna på menyn. Här får du receptet på en klassisk tarte tatin med karamelliserade äpplen och krispig deg.
Snygg presentation och utsökta smakresultat - som en del av Le Creuset Gourmand Collection är dessa minisautépannor ett måste för perfekt servering. Den emaljerade gjutjärnskonstruktionen behåller värmen och håller rätterna varma från kök till bord. Med en kapacitet på 300 ml är dessa produkter idealiska för att bräsera enskilda köttbitar.
Funktioner:
Välsmakande mat: Gjutjärnet behåller värmen för jämn tillagning och bryning. Dina läckra kreationer kommer också att hålla sig varma på bordet under lång tid.
Inte för varmt: Tillaga på stabil, låg till medelhög värme för att ta hand om gjutjärnet och få goda resultat.
Åldras med stil: emaljen på insidan utvecklar en naturlig patina som kommer att fungera som en non-stick yta. Dess yta släpper också maten lätt och kräver mindre fett. Rengör endast produkten med vatten så att patinan kan utvecklas.
Högsta kvalitet: Våra produkter tillverkas av de bästa materialen i anläggningar världen över, vilket säkerställer den kvalitet du förväntar dig från Le Creuset.
Material:
Gjutjärn med emalj
Tillverkad i:
Frankrike
Garanti:
Livstidsgaranti
SKU:
20502130000425
Standard leverans: 99 kr. - 1-4 vardagar leverans
Innan du använder produkten:
Packa upp ditt nya köp! (Se till att ta bort alla etiketter och förpackningar).
Diska din Le Creuset produkt i varmt vatten med diskmedel, skölj sedan och torka noggrant.
Matlagning:
Tänk på säkerheten – använd alltid grytlappar när du handskas med något hett.
Vi rekommenderar att du använder Le Creuset silikonredskap eller redskap av trä eller värmebeständig plast. Metallverktyg kan användas med försiktighet, men de bör inte skrapas över ytorna eftersom det kan orsaka skador.
Använd produkten på den storlek av kokplatta som passar bäst. Det gör att maten tillagas jämnt och minskar risken för skador på handtag och sidor. Detta är särskilt viktigt med induktionshällar: Om du använder en kokplatta av fel storlek finns det en risk att spisen inte "känner igen" produkten.
Tillagning på medelhög eller låg värme ger bäst resultat - även vid stekning och sautering. Låt produkten värmas upp gradvis för att få mat som smakar bra och är jämnt tillagad. Om du behöver använda högre värme, sänk den när du uppnått önskad värme.
Dra aldrig produkten över en spis med glasskiva, eftersom detta kan skada både produktens botten och glaset. Istället ska du alltid lyfta produkten till och från spisen eller från en brännare till en annan.
Rengöring:
Vänta tills din produkt har svalnat innan du rengör den
Torka av eventuella matrester från botten och sidorna av produkten. Om det finns fastbränd mat, fyll produkten med varmt tvålvatten och låt stå i 15-20 minuter innan du diskar den som vanligt.
Använd inte slipande rengöringsmedel eller metall, hårda slipande, stela disksvampar eller borstar på ytorna.
Torka noggrant efter disk och förvara på en torr plats.
Användning:
Använd aldrig i mikrovågsugnar eftersom gjutjärnsprodukter är gjorda av metall och kommer att skada mikrovågsugnen och dess elektriska ledningar.
För att minska risken för personskador och produktskador måste lågorna begränsas till basområdet och får aldrig sträcka sig upp runt produktens sidoväggar. Lågor ovanför sidoväggarna kan också leda till brännskador på personer i närheten av lågorna och skador på föremål nära lågan.
För utomhus- eller vanlig grillning med träkol eller trä: Placera alltid produkten på en hylla och aldrig i direkt kontakt med glöden. Lämna ett minsta avstånd på 5 cm mellan stativet och glöden.
Ugnens Grill
Ugn
Elektrisk Häll
Keramikhäll
Gashäll
Induktionshäll
Grill
Vedeldad ugn
Pizzaugn
Kan kombineras med
Gourmand set m/ 4 mini stekpannor gjutjärn
16 cm
3 869,00 kr.
Rengöring och vård set m/ 4 delar
912,00 kr.
Coupe Collection set m/ 5 delar
955,00 kr.
Signature olje- och vinäger set stengods
0.3 L
569,00 kr.
Snygg presentation och utsökta smakresultat - som en del av Le Creuset Gourmand Collection är dessa minisautépannor ett måste för perfekt servering. Den emaljerade gjutjärnskonstruktionen behåller värmen och håller rätterna varma från kök till bord. Med en kapacitet på 300 ml är dessa produkter idealiska för att bräsera enskilda köttbitar.
Funktioner:
Välsmakande mat: Gjutjärnet behåller värmen för jämn tillagning och bryning. Dina läckra kreationer kommer också att hålla sig varma på bordet under lång tid.
Inte för varmt: Tillaga på stabil, låg till medelhög värme för att ta hand om gjutjärnet och få goda resultat.
Åldras med stil: emaljen på insidan utvecklar en naturlig patina som kommer att fungera som en non-stick yta. Dess yta släpper också maten lätt och kräver mindre fett. Rengör endast produkten med vatten så att patinan kan utvecklas.
Högsta kvalitet: Våra produkter tillverkas av de bästa materialen i anläggningar världen över, vilket säkerställer den kvalitet du förväntar dig från Le Creuset.
Material:
Gjutjärn med emalj
Tillverkad i:
Frankrike
Garanti:
Livstidsgaranti
SKU:
20502130000425
Standard leverans: 99 kr. - 1-4 vardagar leverans
Innan du använder produkten:
Packa upp ditt nya köp! (Se till att ta bort alla etiketter och förpackningar).
Diska din Le Creuset produkt i varmt vatten med diskmedel, skölj sedan och torka noggrant.
Matlagning:
Tänk på säkerheten – använd alltid grytlappar när du handskas med något hett.
Vi rekommenderar att du använder Le Creuset silikonredskap eller redskap av trä eller värmebeständig plast. Metallverktyg kan användas med försiktighet, men de bör inte skrapas över ytorna eftersom det kan orsaka skador.
Använd produkten på den storlek av kokplatta som passar bäst. Det gör att maten tillagas jämnt och minskar risken för skador på handtag och sidor. Detta är särskilt viktigt med induktionshällar: Om du använder en kokplatta av fel storlek finns det en risk att spisen inte "känner igen" produkten.
Tillagning på medelhög eller låg värme ger bäst resultat - även vid stekning och sautering. Låt produkten värmas upp gradvis för att få mat som smakar bra och är jämnt tillagad. Om du behöver använda högre värme, sänk den när du uppnått önskad värme.
Dra aldrig produkten över en spis med glasskiva, eftersom detta kan skada både produktens botten och glaset. Istället ska du alltid lyfta produkten till och från spisen eller från en brännare till en annan.
Rengöring:
Vänta tills din produkt har svalnat innan du rengör den
Torka av eventuella matrester från botten och sidorna av produkten. Om det finns fastbränd mat, fyll produkten med varmt tvålvatten och låt stå i 15-20 minuter innan du diskar den som vanligt.
Använd inte slipande rengöringsmedel eller metall, hårda slipande, stela disksvampar eller borstar på ytorna.
Torka noggrant efter disk och förvara på en torr plats.
Användning:
Använd aldrig i mikrovågsugnar eftersom gjutjärnsprodukter är gjorda av metall och kommer att skada mikrovågsugnen och dess elektriska ledningar.
För att minska risken för personskador och produktskador måste lågorna begränsas till basområdet och får aldrig sträcka sig upp runt produktens sidoväggar. Lågor ovanför sidoväggarna kan också leda till brännskador på personer i närheten av lågorna och skador på föremål nära lågan.
För utomhus- eller vanlig grillning med träkol eller trä: Placera alltid produkten på en hylla och aldrig i direkt kontakt med glöden. Lämna ett minsta avstånd på 5 cm mellan stativet och glöden.