Världens enklaste grytbröd har inte fått sitt namn utan anledning. Det innehåller få ingredienser och behöver inte knådas, så du slipper klistriga fingrar.
Tarte tatin är en av de mest populära franska desserterna på menyn. Här får du receptet på en klassisk tarte tatin med karamelliserade äpplen och krispig deg.
Vår redskapskruka är perfekt både för att förvara köksredskap som vispar och skedar så att du alltid har dem till hands, och för att ge en touch av färg och stil till köksbordet. Den har en genomtänkt design som matchar vår förvaringskruka och finns i en rad ikoniska färger för att komplettera köksinredningen.
Funktioner:
Den blir inte repad: Vårt glaserade stengods är reptåligt och lätt att rengöra.
Tillverkad för perfektion: vårt stengods tillverkas av speciella leror som upprätthåller jämn temperatur och är mycket starka och hållbara.
En modern ikon: Denna produkt är designad med våra karakteristiska tre ringar för att matcha våra ikoniska gjutjärnskrukor och kan läggas till i din befintliga Le Creuset-samling.
Använd varmt eller kallt: Vårt stengods tål temperaturer mellan -23°C och +260°C.
Högsta kvalitet: våra produkter tillverkas av de bästa materialen i anläggningar världen över, vilket säkerställer den kvalitet du förväntar dig från Le Creuset.
Material:
Stengods
Garanti:
10 år
SKU:
SW71500
Leverans49 kr. • 2-6 vardagarFri frakt över 499 kr.Returer30 dagars ångerrätt Läs mer här
Temperaturområde:
-23℃ till 260℃
Förvaring:
Tål frys
Skötsel
Tål diskmaskin
Innan du använder produkten:
Packa upp ditt nya köp! (Se till att ta bort alla etiketter och förpackningar).
Diska din Le Creuset-produkt i varmt vatten med diskmedel, skölj sedan och torka noggrant.
Rengöring:
Vänta tills din produkt har svalnat innan du rengör den.
Torka av eventuella matrester från botten och sidorna av produkten. Om det finns fastbränd mat, fyll produkten med varmt vatten med diskmedelslösning och låt stå i 15-20 minuter innan du diskar den som vanligt.
Diskas och torkas för hand. Eller lägg dina stengodsprodukter i diskmaskinen.