570 results
RECEPT
Kokta kräftor i nordiska sommarörter med ramslökspesto
Den allra populäraste svenska sommartraditionen är kräftskiva. Skäm bort dina gäster på kräftskivan med kräftor kokta i nordiska sommarörter med ramslökspesto.
RECEPT
Rödbetspaj med spelt, getost och basilika
Kombinationen av den färska basilikan, den feta och salta getosten och de aromatiska rödbetorna ger en smakrik och nyttig paj som är perfekt till kvällsmat.
VI ANVÄNDE
Pajform stengods
RECEPT
Nordiska burgare med rödbetssalsa, rödlök och grov majonnäs
Hamburgaren kommer ursprungligen från USA, men här får du ett enkelt recept på klassikern med en nordisk knorr.
VI ANVÄNDE
Kvadratisk grillpanna gjutjärn
RECEPT
Nordens bästa äppelkaka
Det finns många traditioner när det gäller äppelkaka, men vi lovar dig att du kommer att älska den här varianten med nordens smakrika äpplen.
VI ANVÄNDE
Pajform stengods
RECEPT
Fläskfilé ugnsstekt i gryta med palsternacka, äpplen och timjan
Få en saftig fläskfilé genom att ugnssteka den i gryta. Höstens palsternackor, äpplen och färsk timjan ger en fin brytning till fläskköttet.
VI ANVÄNDE
Oval gryta gjutjärn
RECEPT
Kyckling med parmaskinka och rödbetor
En enkel och smakrik vardagsrätt där kycklingen får sällskap av den salta parmaskinkan och färgstarka, aromatiska rödbetor.
VI ANVÄNDE
Rektangulär ugnsform Toughened Non-Stick
RECEPT
Grytstekt kyckling med kronärtskockshjärtan, limabönor och oliver
De flesta gillar en grytstekt kyckling. Det här receptet med kronärtskockshjärtan, smörbönor och oliver ger kycklingen en fantastisk och karaktärsfull smak.
VI ANVÄNDE
Oval gryta gjutjärn
RECEPT
Sparris- och mascarponegratäng
Mascarpone och sparris är ett perfekt par i den här gratängen som passar bra som tillbehör till kvällsmaten.
VI ANVÄNDE
Buffétgryta gjutjärn
RECEPT
Focaccia med oliver, valnötter och torkade fikon
Focacciabrödet får extra spröd skorpa när det gräddas i en låg gjutjärnsgryta från Le Creuset. Den här varianten har smak av Mellanöstern.
VI ANVÄNDE
Buffétgryta gjutjärn
RECEPT
Brässerad griskind med örter och vin
En perfekt rätt till de långa höst- och vinterkvällarna. Griskind blir ovanligt mört om de bräseras sakta och länge.
VI ANVÄNDE
Stekgryta gjutjärn
RECEPT
Kanelsnäckor med fullkorn
Det finns inget bättre än ljumna, hembakade kanelsnäckor när det är kallt ute. Gläd familj med ett grövre alternativ till de traditionella kanelsnäckorna.
VI ANVÄNDE
Traktörpanna m/hjälphandtag Toughened Non-Stick
RECEPT
Vin chaud med stjärnanis
Vin chaud är fransmännens svar på skandinavernas glögg. Ett traditionellt vinterrecept på varmt vin med kryddor.
VI ANVÄNDE
Rund gryta gjutjärn