594 results
                        
                        
                    
                        RECEPT
                    
                    
                           Shakshuka med grönkål och halloumi
                    
                    
                        
                         	Shakshuka kommer från det tunisiska köket. Maträtten består av pocherat ägg på en tjock grönsakssås vanligen bestående av tomat, paprika, aubergine och vitlök.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Stekpanna gjutjärn 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Bräserad chipotlekyckling
                    
                    
                        
                         	Denna mexikanskinspirerade gryträtt blir festens höjdpunkt! Servera med tortillawraps, ris samt några droppar pressad lime och lite färsk koriander.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Tapastallrik stengods 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Matäppelmunkar med bacon och ost
                    
                    
                        
                         	Äppelmunkar måste inte bara vara söta bakverk utan de kan även avnjutas salta. I vår variant av matäppelmunkar tycker vi om att ha bacon och mozzarella.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Tapastallrik stengods 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Glutenfria och veganska äppelmunkar
                    
                    
                        
                         	Om du tycker att de klassiska äppelmunkarna behöver varieras kan du prova en lite nyttigare variant som dessutom är glutenfri och vegansk.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Munkpanna gjutjärn 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Risgrynsgröt – tillagad under täcke
                    
                    
                        
                         	Receptet för en enkel risgrynsgröt tillagad under täcke. Det innebär att det inte går åt så mycket energi, och resultatet blir det samma.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Rund gryta gjutjärn 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Ris à la Malta med apelsinsås
                    
                    
                        
                         	Det här receptet är mycket traditionellt när det gäller ris à la Maltan. Men för att förnya den lite har vi gjort en annorlunda sås till – en apelsinsås.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Rund gryta gjutjärn 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Glass av ris à la Malta
                    
                    
                        
                         	Blanda resterna av risgröt med lite grädde, vanilj, skyr och kondenserad mjölk så får du en utsökt och krämig glass som du kan fylla på med körsbärssås.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Rund gryta gjutjärn 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Acai bowl med färsk frukt
                    
                    
                        
                         	Det är perfekt att börja morgonen med en nyttig och god acai bowl som ger dig energi för hela dagen. Vår variant är snabb att laga.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Djup tallrik Signature stengods 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Buddha bowl med gurkmeja-/apelsindressing
                    
                    
                        
                         	Du kanske inte känner till benämningen “buddha bowl”, men i all sin enkelhet är det en skål full av goda grönsaker. De kan vara råa, ångkokade eller ugnsbakade.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Djup tallrik Signature stengods 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Chirashi sushi
                    
                    
                        
                         	Chirashi är en färgstark, japansk maträtt bestående av sushi ris, fisk och olika grönsaker.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Djup tallrik Signature stengods 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Krämig currysås med fisk och lila blomkål
                    
                    
                        
                         	Denna curry med gurkmeja, kokos och blomkål har vackra färger och fin smak och är både god och hälsosam. Det är en enkel och nyttig vardagsrätt.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Rund gryta gjutjärn 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Fyllda portabellosvampar i tomatsås
                    
                    
                        
                         	Fyllda portabellosvampar är ett gott och smakrikt alternativ till kött. Rätten är lätt att göra och den kan lagas på under en timme.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Buffétgryta gjutjärn 
                    
                 
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
                
                
                
                
                
	             
	             
	             
	             
	             
	             
			                
			             
	             
	             
	             
	             
	             
	             
	             
	             
	             
	             
	            