594 results
                        
                        
                    
                        RECEPT
                    
                    
                           Den nya julkakan
                    
                    
                        
                         	En festlig favorit med konjak, citrus, blandad frukt och kryddor. Serveras med guldpudrade bär skapar en riktigt högtidlig stund.
                         
                    
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Festliga panettoner i portionsstorlek
                    
                    
                        
                         	Panettone är en italiensk kaka som traditionellt äts till jul och nyår. De här festliga panettonerna har bakats i våra minigrytor som har perfekt storlek för individuella portioner.
                         
                    
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Krämigt bakade potatisar med ost
                    
                    
                        
                         	Potatisar bakade i en ostig gräddsås, serverade med en rödbetssallad. Det klassiska tillbehöret till julmiddagen.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Rektangulär ugnsform Heritage stengods 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Hel rostad blomkål med smör och vin
                    
                    
                        
                         	Ett utsökt smakrikt ugnsrostat vegetariskt alternativ! Ugnsrostade rödbetor och en nypa rödbetssalt blir ett perfekt tillbehör till grillat sidfläsk, rostbiff eller kalkon.
                         
                    
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Oxtartar med tillbehör och grönkålschips
                    
                    
                        
                         	Servera en klassisk tartar på oxfilé med läckra tillbehör som äggula, kapris, parmesan och färska kryddor. Serveras vår tartar med frasiga grönkålschips.
                         
                    
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Oxcarpaccio med tillbehör och grönkålschips
                    
                    
                        
                         	Oxcarpaccio är en god och enkel rätt som lätt kan förberedas i förväg.
                         
                    
                    
                
                                
                                   Pasta i brynt smör med kryddolja och parmesanchips
                                
                            
                        SVÅRIGHETSGRAD
                                     
                                     Medelsvår
                                 TILLAGNING
                                     Under 1 timme
                                 
                        RECEPT
                    
                    
                           Pasta i brynt smör med kryddolja och parmesanchips
                    
                    
                        
                         	En inbjudande pastarätt med vackra färger och fräscha smaker. Rätten fulländas med parmesanchipsen som ger en frasig och salt textur.
                         
                    
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Kokosyoghurt med honungsrostad ananas och sesamkrokant
                    
                    
                        
                         	En läcker och uppfriskande dessert som görs på kokosyoghurt. Konsistensen är silkeslen och krämig, och påminner om pannacotta.
                         
                    
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Gravad lax med rödbeta
                    
                    
                        
                         	Skäm bort dina gäster med denna goda och fräscha dessert. Dekoreras med kanderad rödbeta, vilket ger en väldigt speciell smak.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Rektangulär ugnsform Heritage stengods 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Bärmousse med färsk fläder, kanderad rödbeta och vaniljflarn
                    
                    
                        
                         	Skäm bort dina gäster med denna goda och fräscha dessert. Dekoreras med kanderad rödbeta, vilket ger en väldigt speciell smak.
                         
                    
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Hasselbackskyckling med mozzarella och pesto i stark tomatsås
                    
                    
                        
                         	Inspirationen till denna rätt kommer från Italien och karakteriseras av de härliga smakerna av tomat, pesto, mozzarella och basilika.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Ugnsfast form  
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Tian – Provensalsk grönsaksrätt
                    
                    
                        
                         	Tian, som ofta förväxlas med ratatouille, är en utsökt vegetarisk rätt som kan varieras beroende på vilka grönsaker du har i ditt kylskåp.
                         
                    
                    
                        
                            VI ANVÄNDE
                        
                        
                        Kvadratisk ugnsfast form  
                    
                 
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
                
                
                
                
                
	             
	             
	             
	             
	             
	             
			                
			             
	             
	             
	             
	             
	             
	             
	             
	             
	             
	             
	            