Den här pastarätten med en stark och krämig sås med tomat och räkor är en perfekt vardagsrätt när du inte vill kompromissa med smaken.
                          
                      
                      HUVUDINGREDIENSER
                                     
                                         - Pasta
 
TILL DETTA RECEPT ÄLSKAR VI ATT ANVÄNDA
			        
			            Djup stekpanna m/hjälphandtag Toughened Non-Stick 
		
			            
			            
			                
    
        
			        
			        
			        
			        
	            
            
            
    
    
        
        
        
            
                
                
                
                    
                        
                    
                
            
	2 029,00 kr.
	
            
        
    
        
    
			            
			        
        Ingredienser
    
    
        Gör så här
    
Ingredienser
- Olivolja
 - 1 finhackad lök
 - 2 pressade vitlöksklyftor
 - 2 finhackade starka, röda chilifrukter
 - 1 burk skalade tomater
 - 125 ml vatten
 - 800 g skalade räkor
 - 250 ml grädde
 - Salt och peppar
 - ½ tsk rökt paprikapulver
 - 2 msk sirap
 - 400 g färsk pasta t.ex. linguine
 
- 
                            
Gör så här
 - 
                                1Hetta upp olivolja i en non-stick-wok och fräs lök och vitlök tills de mjuknar. Tillsätt sedan chili och fräs tills den är gyllenbrun.
 - 
                                2Tillsätt tomater och vatten och låt sjuda i 15-20 minuter.
 - 
                                3Hetta upp olivolja ordentligt i en panna och stek räkorna snabbt. Lägg därefter räkorna i tomatsåsen.
 - 
                                4Rör ned grädde i såsen och krydda med salt, peppar, rökt paprikapulver och sirap.
 - 
                                5Servera chilitomatsåsen med kokt pasta, t.ex. linguine.