 
                    
                          
                              Tre varianter av chokladmousse serverad både i blommor och med blommor.
                          
                      
                      HUVUDINGREDIENSER
                                     
                                         - Choklad
        Ingredienser
    
    
        Gör så här
    
Ingredienser
- 75 g finhackad vit choklad
- 2 äggvitor
- 2 msk socker
- 1 ½ dl lätt crème fraiche
- 1 msk outspädd flädersaft
- 1 msk hallonsaft
- 2 msk espresso-pulver
- 1 msk färska hallon
- 
                            Gör så här
- 
                                1Smält chokladen över vattenbad och låt den svalna.
- 
                                2Vispa äggvitorna till ett fast skum och vispa därefter ned sockret.
- 
                                3Vänd ned den svalnade, smälta chokladen i smeten och tillsätt crème fraiche.
- 
                                4Dela moussen i 3 delar och smaksätt försiktigt en tredjedel med hallonsaft, en med espressopulver och en med flädersaft.
- 
                                5Tillsätt de färska hallonen i hallonmoussen.
- 
                                6Fördela moussen i skålarna, lägg på lock och ställ i kylen i minst 4 timmar.
- 
                                7Dekorera med färska bär och ätbara blommor före servering.
 
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
                
                
                
                
                
	             
	             
	             
	             
	            