CI0166
CI0166
4 out of 5 Customer Rating
  • Välj din Storlek
  • 20 cm
Munkpanna gjutjärn
Redigera
1 749,00 kr.
inkl. moms
Doughnuts. Äppelskivor. Köttbullar. Eller till och med tapas. Denna charmiga panna är idealisk för matlagning för de där delikatesserna som kräver en egen dedikerad matlagningsform. Gjutjärnet bevarar smaken och hjälper till att påskynda bryningsprocessen för extra krispighet. Den har även ett vackert trähandtag som skyddar dina händer från värmen.
Funktioner
  • Mat som smakar fantastiskt: gjutjärnskonstruktion bevarar värme för jämn matlagning och bryning. Dina utsökta maträtter kommer att hålla sig varma på bordet länge.

  • Traditionellt utseende: Trähandtaget har ett elegant utseende och blir inte varmt.

  • Inte för varmt: laga mat på en jämn medelvarm temperatur för att ta hand om din gjutjärnspanna och njuta av utsökta resultat.

  • Högsta kvalitet: Våra produkter tillverkas av de bästa materialen i anläggningar världen över, vilket säkerställer den kvalitet du förväntar dig från Le Creuset.

Material

Gjutjärn med emalj

Tillverkad i

Frankrike

Garanti

Livstidsgaranti

SKU

20166200000460

Elektrisk Häll
Elektrisk Häll
Keramikhäll
Keramikhäll
Gashäll
Gashäll
Induktionshäll
Induktionshäll
Längd:
38.4 cm
Bredd:
20.5 cm
Höjd:
7.5 cm
Djup:
2.9 cm
Förvaring

Tål frys

Innan du använder produkten

Packa upp ditt nya köp! (Och se till att ta bort etiketter och emballage.)

Diska din Le Creuset produkt i varmt vatten med diskmedel, skölj sedan och torka noggrant.

Matlagning

Skydda dig – använd alltid grytlappar när du handskas med något hett.

Vi rekommenderar att du endast använder Le Creuset köksredskap i silikon, trä eller värmebeständig plast. Använd INTE knivar eller redskap i metall eftersom de kan göra märken eller repor på produktens emaljyta.

Använd produkten på den platta som passar bäst – då kommer maten att bli jämnare tillagad och det minskar risken för skador på handtag och sidor. Detta är särskilt viktigt på induktionshällar. Om du använder en platta i fel storlek är risken stor att hällen inte kommer att ”känna igen” produkten.

Matlagning på medelhög eller låg värme ger bäst resultat – även när du steker och fräser. Låt pannan värmas upp gradvis för god smak och jämn tillagning. Om du behöver använda hög värme, sänk den när du uppnått önskad värme.

Dra aldrig produkten på en spis/häll med glasyta eftersom detta kan skada både produktens botten och glaset. Lyft istället alltid produkten på och av, eller över ytan.

Rengöring

Vänta tills din produkt svalnat innan du rengör den.

Torka bort eventuella rester från produktens botten och sidor. Om det har fastnat mat på produkten, fyll den med varmt vatten och lite diskmedel, och låt det dra i 15 till 20 minuter innan du diskar den som vanligt.

Använd inte slipande rengöringsmedel eller metall, hårda slipande, stela disksvampar eller borstar på ytorna.

Torka noggrant efter diskning och förvara på en torr plats.

Skötsel & användning
Standard leverans: 99 kr. - 1-4 vardagar leverans