Världens enklaste grytbröd har inte fått sitt namn utan anledning. Det innehåller få ingredienser och behöver inte knådas, så du slipper klistriga fingrar.
Tarte tatin är en av de mest populära franska desserterna på menyn. Här får du receptet på en klassisk tarte tatin med karamelliserade äpplen och krispig deg.
Förbättra ditt kök med denna uppsättning med fem slitstarka Signature pannor i rostfritt stål. Den samlar Le Creusets 18, 20 och 24 cm djupa gryta 20 cm låga gryta och vår 16 cm öppna såskastrull. Dessa kastruller utan beläggning värms snabbt upp och värmen sprids sedan jämnt för utsökta resultat.
Funktioner:
En modern klassiker: Med den utmärkande designen med tre ringar matchar produkten dina klassiska gjutjärnsgrytor så att de passar in perfekt i din befintliga Le Creuset kollektion.
3-ply teknik i flera skikt: rostfritt stål och aluminium av högsta kvalitet binds samman och bildar ett material i tre skikt som sprider värmen jämnt och försiktigt över hela pannan. Materialet kännetecknas av snabb, jämn värmefördelning och passar utmärkt i ”vardagsköket”.
Högsta kvalitet: Våra produkter tillverkas av de bästa materialen i anläggningar världen över, vilket säkerställer den kvalitet du förväntar dig från Le Creuset.
Välj din spishäll: Vår 3-Ply-köksutrustning i rostfritt stål tål upp till 260 °C och passar alla spishällar och vanliga ugnar. Ej lämplig för mikrovågsugnar.
Material:
Rostfritt stål
Tillverkad i:
Portugal
Garanti:
Livstidsgaranti
SKU:
96605300000000
Standard leverans: 99 kr. - 1-4 vardagar leverans
Förvaring:
Tål frys
Skötsel
Tål diskmaskin
Innan du använder produkten:
Packa upp ditt nya köp! (Och se till att ta bort etiketter och emballage.)
Diska din Le Creuset produkt i varmt vatten med diskmedel, skölj sedan och torka noggrant.
När du ska steka i den för första gången, tillsätt vegetabilisk olja eller majsolja så att hela botten täcks. Värm sedan försiktigt upp oljan och rotera produkten för att täcka sidoväggarna på insidan. Ta bort den från värmen, låt kallna och torka sedan av med pappershanddukar.
Matlagning:
Tänk på säkerheten – använd alltid grytlappar när du handskas med något hett.
Använd produkten på den platta som passar bäst – då kommer maten att bli jämnare tillagad och det minskar risken för skador på handtag och sidor. Detta är särskilt viktigt på induktionshällar. Om du använder en platta i fel storlek är risken stor att hällen inte kommer att ”känna igen” produkten.
Matlagning på medelhög eller låg värme ger bäst resultat – även när du steker och fräser. Låt produkten värmas upp gradvis för god smak och jämn tillagning. Om du behöver använda högre värme, sänk den när du uppnått önskad värme.
Undvik ”boost” funktionen när du lagar mat på induktionshäll eftersom den endast ska användas för snabb uppvärmning av stora mängder vatten.
Dra aldrig produkten på en spis/häll med glasyta eftersom detta kan skada både produktens botten och glaset. Lyft istället alltid produkten på och av, eller över ytan.
Om du använder salt, häll det inte direkt på ytan av rostfritt stål. För att undvika skador, tillsätt det till varm vätska eller mat.
Ställ den på en värmebeständig yta när den är varm.
Lämna minst 5 cm avstånd mellan värmekällan och den övre delen av produkten när du använder den med ugnens grillfunktion.
Rengöring:
Vänta tills din produkt svalnat innan du rengör den.
Torka bort eventuella rester från produktens botten och sidor. Om det har fastnat mat på produkten, fyll den med varmt vatten och lite diskmedel, och låt det dra i 15 till 20 minuter innan du diskar den som vanligt.
Ugnens Grill
Ugn
Elektrisk Häll
Keramikhäll
Gashäll
Induktionshäll
Förbättra ditt kök med denna uppsättning med fem slitstarka Signature pannor i rostfritt stål. Den samlar Le Creusets 18, 20 och 24 cm djupa gryta 20 cm låga gryta och vår 16 cm öppna såskastrull. Dessa kastruller utan beläggning värms snabbt upp och värmen sprids sedan jämnt för utsökta resultat.
Funktioner:
En modern klassiker: Med den utmärkande designen med tre ringar matchar produkten dina klassiska gjutjärnsgrytor så att de passar in perfekt i din befintliga Le Creuset kollektion.
3-ply teknik i flera skikt: rostfritt stål och aluminium av högsta kvalitet binds samman och bildar ett material i tre skikt som sprider värmen jämnt och försiktigt över hela pannan. Materialet kännetecknas av snabb, jämn värmefördelning och passar utmärkt i ”vardagsköket”.
Högsta kvalitet: Våra produkter tillverkas av de bästa materialen i anläggningar världen över, vilket säkerställer den kvalitet du förväntar dig från Le Creuset.
Välj din spishäll: Vår 3-Ply-köksutrustning i rostfritt stål tål upp till 260 °C och passar alla spishällar och vanliga ugnar. Ej lämplig för mikrovågsugnar.
Material:
Rostfritt stål
Tillverkad i:
Portugal
Garanti:
Livstidsgaranti
SKU:
96605300000000
Standard leverans: 99 kr. - 1-4 vardagar leverans
Förvaring:
Tål frys
Skötsel
Tål diskmaskin
Innan du använder produkten:
Packa upp ditt nya köp! (Och se till att ta bort etiketter och emballage.)
Diska din Le Creuset produkt i varmt vatten med diskmedel, skölj sedan och torka noggrant.
När du ska steka i den för första gången, tillsätt vegetabilisk olja eller majsolja så att hela botten täcks. Värm sedan försiktigt upp oljan och rotera produkten för att täcka sidoväggarna på insidan. Ta bort den från värmen, låt kallna och torka sedan av med pappershanddukar.
Matlagning:
Tänk på säkerheten – använd alltid grytlappar när du handskas med något hett.
Använd produkten på den platta som passar bäst – då kommer maten att bli jämnare tillagad och det minskar risken för skador på handtag och sidor. Detta är särskilt viktigt på induktionshällar. Om du använder en platta i fel storlek är risken stor att hällen inte kommer att ”känna igen” produkten.
Matlagning på medelhög eller låg värme ger bäst resultat – även när du steker och fräser. Låt produkten värmas upp gradvis för god smak och jämn tillagning. Om du behöver använda högre värme, sänk den när du uppnått önskad värme.
Undvik ”boost” funktionen när du lagar mat på induktionshäll eftersom den endast ska användas för snabb uppvärmning av stora mängder vatten.
Dra aldrig produkten på en spis/häll med glasyta eftersom detta kan skada både produktens botten och glaset. Lyft istället alltid produkten på och av, eller över ytan.
Om du använder salt, häll det inte direkt på ytan av rostfritt stål. För att undvika skador, tillsätt det till varm vätska eller mat.
Ställ den på en värmebeständig yta när den är varm.
Lämna minst 5 cm avstånd mellan värmekällan och den övre delen av produkten när du använder den med ugnens grillfunktion.
Rengöring:
Vänta tills din produkt svalnat innan du rengör den.
Torka bort eventuella rester från produktens botten och sidor. Om det har fastnat mat på produkten, fyll den med varmt vatten och lite diskmedel, och låt det dra i 15 till 20 minuter innan du diskar den som vanligt.