Världens enklaste grytbröd har inte fått sitt namn utan anledning. Det innehåller få ingredienser och behöver inte knådas, så du slipper klistriga fingrar.
Tarte tatin är en av de mest populära franska desserterna på menyn. Här får du receptet på en klassisk tarte tatin med karamelliserade äpplen och krispig deg.
Detta mångsidiga set består av en 20 cm gryta med en stor kapacitet på 4 liter och en ångkokare med ett brett ångområde för stora portioner. Perfekt för att tillaga större portioner. Måltider kan tillagas samtidigt i grytan och ångkokaren - lägg till det ventilerade locket (värmetåligt upp till 220°C) för att spara energi. Ångaren kan även användas som ett durkslag.
Funktioner:
Häll med precision: en praktisk hällpip häller lätt utan spill.
3-ply teknik i flera skikt: rostfritt stål och aluminium av högsta kvalitet binds samman och bildar ett material i tre skikt som sprider värmen jämnt och försiktigt över hela pannan. Materialet kännetecknas av snabb, jämn värmefördelning och passar utmärkt i ”vardagsköket”.
Högsta kvalitet: Våra produkter tillverkas av de bästa materialen i anläggningar världen över, vilket säkerställer den kvalitet du förväntar dig från Le Creuset.
Välj din häll: Vårt 3-lagers köksutrustning i rostfritt stål är lämpligt för alla typer av spishällar och vanlig ugnsanvändning och tål upp till 260 °C. Ej lämplig för mikrovågsugnar.
Material:
Rostfritt stål
Tillverkad i:
Kina
Garanti:
2 år
SKU:
53812200010000
Standard leverans: 99 kr. - 1-4 vardagar leverans
Förvaring:
Tål frys
Skötsel
Tål diskmaskin
Innan du använder produkten:
Packa upp ditt nya köp! (Se till att ta bort alla etiketter och förpackningar).
Diska din Le Creuset produkt i varmt vatten med diskmedel, skölj sedan och torka noggrant.
När du ska steka i den för första gången, tillsätt vegetabilisk olja eller majsolja så att hela botten täcks. Värm sedan försiktigt upp oljan och rotera produkten för att täcka sidoväggarna på insidan. Ta bort den från värmen, låt kallna och torka sedan av med pappershanddukar.
Matlagning:
Var försiktig: använd alltid grytlappar när du hanterar något varmt.
Använd produkten på den storlek av kokplatta som passar bäst. Det gör att maten tillagas jämnt och minskar risken för skador på handtag och sidor. Detta är särskilt viktigt med induktionshällar: Om du använder en kokplatta av fel storlek finns det en risk att spisen inte "känner igen" produkten.
Tillagning på medelhög eller låg värme ger bäst resultat - även vid stekning och sautering. Låt produkten värmas upp gradvis för att få mat som smakar bra och är jämnt tillagad. Behöver du hög värme kan du skruva ned den när du har uppnått önskad temperatur.
Vid matlagning på en induktionshäll bör du undvika att använda "boost"-funktionen, eftersom den endast ska användas för snabb uppvärmning av stora mängder vatten.
Om du använder salt, strö det inte direkt på en yta av rostfritt stål. För att undvika skador läggs den till varm vätska eller mat.
För bästa resultat, placera din produkt på en tallrik eller ett galler.
Placera aldrig din produkt direkt på botten av ugnen. Det kan öka tillagningstemperaturen och leda till en snabbare, okontrollerad tillagningsprocess som kan orsaka skador.
När du använder produkten under ugnens grillfunktion ska du alltid se till att det finns ett avstånd på min 5 cm mellan värmekällan och ovansidan av din produkt.
Rengöring:
Låt alltid produkten svalna i några minuter innan du påbörjar rengöring. Sänk inte ner produkten i eller fyll den med kallt vatten när den är varm. Extrema temperaturförändringar kan orsaka skador på emaljen.
Detta mångsidiga set består av en 20 cm gryta med en stor kapacitet på 4 liter och en ångkokare med ett brett ångområde för stora portioner. Perfekt för att tillaga större portioner. Måltider kan tillagas samtidigt i grytan och ångkokaren - lägg till det ventilerade locket (värmetåligt upp till 220°C) för att spara energi. Ångaren kan även användas som ett durkslag.
Funktioner:
Häll med precision: en praktisk hällpip häller lätt utan spill.
3-ply teknik i flera skikt: rostfritt stål och aluminium av högsta kvalitet binds samman och bildar ett material i tre skikt som sprider värmen jämnt och försiktigt över hela pannan. Materialet kännetecknas av snabb, jämn värmefördelning och passar utmärkt i ”vardagsköket”.
Högsta kvalitet: Våra produkter tillverkas av de bästa materialen i anläggningar världen över, vilket säkerställer den kvalitet du förväntar dig från Le Creuset.
Välj din häll: Vårt 3-lagers köksutrustning i rostfritt stål är lämpligt för alla typer av spishällar och vanlig ugnsanvändning och tål upp till 260 °C. Ej lämplig för mikrovågsugnar.
Material:
Rostfritt stål
Tillverkad i:
Kina
Garanti:
2 år
SKU:
53812200010000
Standard leverans: 99 kr. - 1-4 vardagar leverans
Förvaring:
Tål frys
Skötsel
Tål diskmaskin
Innan du använder produkten:
Packa upp ditt nya köp! (Se till att ta bort alla etiketter och förpackningar).
Diska din Le Creuset produkt i varmt vatten med diskmedel, skölj sedan och torka noggrant.
När du ska steka i den för första gången, tillsätt vegetabilisk olja eller majsolja så att hela botten täcks. Värm sedan försiktigt upp oljan och rotera produkten för att täcka sidoväggarna på insidan. Ta bort den från värmen, låt kallna och torka sedan av med pappershanddukar.
Matlagning:
Var försiktig: använd alltid grytlappar när du hanterar något varmt.
Använd produkten på den storlek av kokplatta som passar bäst. Det gör att maten tillagas jämnt och minskar risken för skador på handtag och sidor. Detta är särskilt viktigt med induktionshällar: Om du använder en kokplatta av fel storlek finns det en risk att spisen inte "känner igen" produkten.
Tillagning på medelhög eller låg värme ger bäst resultat - även vid stekning och sautering. Låt produkten värmas upp gradvis för att få mat som smakar bra och är jämnt tillagad. Behöver du hög värme kan du skruva ned den när du har uppnått önskad temperatur.
Vid matlagning på en induktionshäll bör du undvika att använda "boost"-funktionen, eftersom den endast ska användas för snabb uppvärmning av stora mängder vatten.
Om du använder salt, strö det inte direkt på en yta av rostfritt stål. För att undvika skador läggs den till varm vätska eller mat.
För bästa resultat, placera din produkt på en tallrik eller ett galler.
Placera aldrig din produkt direkt på botten av ugnen. Det kan öka tillagningstemperaturen och leda till en snabbare, okontrollerad tillagningsprocess som kan orsaka skador.
När du använder produkten under ugnens grillfunktion ska du alltid se till att det finns ett avstånd på min 5 cm mellan värmekällan och ovansidan av din produkt.
Rengöring:
Låt alltid produkten svalna i några minuter innan du påbörjar rengöring. Sänk inte ner produkten i eller fyll den med kallt vatten när den är varm. Extrema temperaturförändringar kan orsaka skador på emaljen.