Världens enklaste grytbröd har inte fått sitt namn utan anledning. Det innehåller få ingredienser och behöver inte knådas, så du slipper klistriga fingrar.
Tarte tatin är en av de mest populära franska desserterna på menyn. Här får du receptet på en klassisk tarte tatin med karamelliserade äpplen och krispig deg.
Skapa det ultimata franska bakverket i hemmet med Cannelé-formen med 12 fördjupningar. Den här non-stick-formen har designats för att baka canneléer, specialiteten från Bordeaux i Frankrike, som är härligt fluffiga inuti med en perfekt karamelliserad yta. Använd formen för att tillverka traditionella söta canneléer eller prova vår smakrika variant amuse-bouche. Formen klarar ugnstemperaturer upp till 240°C och har Le Creusets hållbara non-stick-beläggning som gör att bakverken lätt släpper.
Funktioner:
Säkra lyft: vi har lagt till värmebeständiga silikonhandtag på kanten för bättre grepp och enklare lyft.
Redo för hettan: våra bakprodukter är värmeresistenta upp till 240°C.
Högsta kvalitet: Våra produkter tillverkas av de bästa materialen i anläggningar världen över, vilket säkerställer den kvalitet du förväntar dig från Le Creuset.
Material:
Kolstål med non-stick-beläggning
Tillverkad i:
Kina
Garanti:
Livstidsgaranti
SKU:
46074000010000
Standard leverans: 99 kr. - 1-4 vardagar leverans
Förvaring:
Tål frys
Innan du använder produkten:
Packa upp ditt nya köp! (Och se till att ta bort etiketter och emballage).
Diska din Le Creuset produkt i varmt vatten med diskmedel, skölj sedan och torka noggrant.
För bästa möjliga resultat, smörj insidan av kärlet med fett innan varje användning.
Matlagning:
Skydda dig – använd alltid grytlappar när du handskas med något hett.
Vi rekommenderar att du endast använder Le Creuset köksredskap i silikon, trä eller värmebeständig plast. Använd INTE knivar eller redskap i metall eftersom de kan göra märken eller repor på produktens yta.
Rengöring:
Vänta tills din produkt svalnat innan du rengör den.
Handdiska din bakform med varmt vatten och diskmedel efter varje användning.
Använd inte slipande rengöringsmedel eller metall, hårda slipande, stela disksvampar eller borstar på ytorna.
Torka noggrant efter diskning och förvara på en torr plats.
Ugn
CD
5.826.9
Observera:
C = Höjd;
D = Bredd;
Alla storlekar visas i cm, förutom kapaciteten som visas i liter.
Kan kombineras med
Blandingsskål m/ handtag stengods
2 L
549,00 kr.
Grill- & bakpensel Craft
159,00 kr.
Måttsked set m/ 5
339,00 kr.
Skapa det ultimata franska bakverket i hemmet med Cannelé-formen med 12 fördjupningar. Den här non-stick-formen har designats för att baka canneléer, specialiteten från Bordeaux i Frankrike, som är härligt fluffiga inuti med en perfekt karamelliserad yta. Använd formen för att tillverka traditionella söta canneléer eller prova vår smakrika variant amuse-bouche. Formen klarar ugnstemperaturer upp till 240°C och har Le Creusets hållbara non-stick-beläggning som gör att bakverken lätt släpper.
Funktioner:
Säkra lyft: vi har lagt till värmebeständiga silikonhandtag på kanten för bättre grepp och enklare lyft.
Redo för hettan: våra bakprodukter är värmeresistenta upp till 240°C.
Högsta kvalitet: Våra produkter tillverkas av de bästa materialen i anläggningar världen över, vilket säkerställer den kvalitet du förväntar dig från Le Creuset.
Material:
Kolstål med non-stick-beläggning
Tillverkad i:
Kina
Garanti:
Livstidsgaranti
SKU:
46074000010000
Standard leverans: 99 kr. - 1-4 vardagar leverans
Förvaring:
Tål frys
Innan du använder produkten:
Packa upp ditt nya köp! (Och se till att ta bort etiketter och emballage).
Diska din Le Creuset produkt i varmt vatten med diskmedel, skölj sedan och torka noggrant.
För bästa möjliga resultat, smörj insidan av kärlet med fett innan varje användning.
Matlagning:
Skydda dig – använd alltid grytlappar när du handskas med något hett.
Vi rekommenderar att du endast använder Le Creuset köksredskap i silikon, trä eller värmebeständig plast. Använd INTE knivar eller redskap i metall eftersom de kan göra märken eller repor på produktens yta.
Rengöring:
Vänta tills din produkt svalnat innan du rengör den.
Handdiska din bakform med varmt vatten och diskmedel efter varje användning.
Använd inte slipande rengöringsmedel eller metall, hårda slipande, stela disksvampar eller borstar på ytorna.
Torka noggrant efter diskning och förvara på en torr plats.
Ugn
CD
5.826.9
Observera:
C = Höjd;
D = Bredd;
Alla storlekar visas i cm, förutom kapaciteten som visas i liter.