Morning Mist

Morning Mist

En stämningsfull morgonstund i ljusa toner

Morning Mist

Skapa en stämningsfull morgonstund i ljusa toner som passar perfekt med tidens inredningstrender. Le Creuset lanserar en elegant och stilren grå färg under namnet Mist Gray. Samtidigt utökas produktsortimentet i den klassiska Le Creuset-färgen Creme i stengods och gjutjärn.

Mist Gray är rustik elegans i nordiska toner inspirerad av färgerna på en disig vårmorgon. Färgen fungerar bra i en karg och minimalistisk inredning, men är även en perfekt färg i en autentisk, fransk lantköksstil. Varenda produkt karakteriseras av en unik design, hög funktionalitet och stolta, hantverksmässiga traditioner.

Le Creuset Careers
Le Creuset Careers
Stentøj

Buffégryta

Bräsering, gratinering och stekning är några av de givna användningsområdena, men buffégrytan passar även bra till bakning eftersom den liksom andra gjutjärnsprodukter från Le Creuset kan användas i ugnen.

Buffégrytan har fått sitt namn för att den är snygg att ställa på bordet och lätt att ta ur, och dessa speciella egenskaper gör den lämplig för direkt servering.

Prova t.ex. det här receptet på kanelsnäckor som blir extra mjuka och goda när de gräddas i buffégrytan.

Se recept
Le Creuset Careers

Ny kanna och skål

Som en del av Morning Mist introducerar Le Creuset en liten kanna och en burk med trälock i en enkel och karakteristisk design som är ett perfekt komplement till frukostdukningen. Det mångsidiga radarparet i stengods kan användas till mjölk och socker, men passar även bra till servering av exempelvis soja och ingefära när det står sushi på menyn.

Skäm bort dig själv eller någon du håller av med Le Creusets nyhet i stengods som finns i 5 populära färger.

Vattenkittel

Vattenkitteln Kone från Le Creuset utstrålar tradition och finns i 9 olika färger som skapar personlighet i ditt kök. Den klassiska vattenkitteln värmer snabbt upp vattnet på spisen och den fungerar på alla värmekällor. På induktion går det ännu snabbare än med en vattenkokare, och samtidigt får man en elegant vattenkittel utan överflödig hållare och sladd som tar plats på köksbänken. I bästa retrostil visslar vattenkitteln när vattnet kokar.

Se alla färgerna på vattenkitteln.

Le Creuset Careers

Se hela sortimentet